- 28 Ocak 2014
- 54
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni volare edp nasıl biliyo musunuz
oriflame parfüm tester içinde kaç adet oluyo ya da avon gibi tek tek seçebilme şansımız varmı?
eclat weekend divine ve vivacity çoook merak ediyorum kalıcılıkları nasıl yardımcı olabilir misiniz?
kızlar mart kataloğunda DIVINE set var almayı planlıyordum ama bi arkadaş divine i AVON PERCEIVE e benzetmiş bende PERCEIVE i hiç sevmem ikisinide bilen varsa söyleyebilrmi?gerçekten benzerlik varsa boşa almayım.çünkü PERCEIVE kokusuyla duruşuyla yoğun migren sebebim benim çok uzattım bir de ENİGMAyı sorucam sizlere.nasıl bi kokudur?ayy katalogdan koku beğenmek işkence gibi resmen ama işte resimler cezbediyor yinede alasım geliyor :) bir de son sayfada vücut kremleri var hangisini önerirsiniz GIORDANI GOLD,ELVIE,ENIGMA,AMBER ELIXIR,PRECIOUS MOMENTS...kokuları nasıl hiç bir fikrim yok komşum GIORDANI GOLD ile ENIGMA istedi bende ENIGMA ile kremini alsam nasıl olur affola uzun yazdım
canım ben danışmanım ama çok yeniyim daha :)
marta numune siparişlerim olacak ama benm elimdeki numune setlerinde OB RUJ NUM.SETİ,P.SHİNE SET ve VOLUPTUS var.hangisini getirteyim hangi paketin içinde daha hoş renkler var?vede tester olarak sadece bu kadar mı konuluyo yardımcı malzemeler bölümüne.şubat listesinden bakıp söyledim kızlar.birde bu kodlar her ay değişiyormu yoksa sabitmi.elinde mart listesi olan bana yardımcı olabilirmi ruj kodları olarak (
kızlar mart kataloğunda DIVINE set var almayı planlıyordum ama bi arkadaş divine i AVON PERCEIVE e benzetmiş bende PERCEIVE i hiç sevmem ikisinide bilen varsa söyleyebilrmi?gerçekten benzerlik varsa boşa almayım.çünkü PERCEIVE kokusuyla duruşuyla yoğun migren sebebim benim çok uzattım bir de ENİGMAyı sorucam sizlere.nasıl bi kokudur?ayy katalogdan koku beğenmek işkence gibi resmen ama işte resimler cezbediyor yinede alasım geliyor :) bir de son sayfada vücut kremleri var hangisini önerirsiniz GIORDANI GOLD,ELVIE,ENIGMA,AMBER ELIXIR,PRECIOUS MOMENTS...kokuları nasıl hiç bir fikrim yok komşum GIORDANI GOLD ile ENIGMA istedi bende ENIGMA ile kremini alsam nasıl olur affola uzun yazdım
canım Perceive'e göre Divine daha saf spor ve çiçeksi bir koku. Alkol kokusu bana göre Perceive'de daha yoğun. Divine ise duru saf masum bir koku ve kış yaz kullanılabilir.
Enigma kış parfümü. Yoğun bir koku ve kalıcı. Eşim beğendi bende, ki ben pek ağır parfüm kullanmam. Yaz ve baharda kullanılması uygun düşmez ama kışın iyi olabilir.
Elvie çok spor bir koku. Yaz kokusu. Bence özellikli bir parfüm değil, ben pek beğenmiyorum o açıdan...
Amber Elixir de Enigma gibi yoğun bir kış parfümü. Ama enigmaya göre daha yoğun, ilk sıkışta sürüşte ağır gibi geliyor, 15 dk sonra güzelleşmeye başlıyor...