- 15 Temmuz 2014
- 135
- 1
kajal göz kalemi harika
kajalın kullanımı çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kajal göz kalemi harika
staret kit minik numunelerdir 7 liraydı galibaStarter kit nedr? Sepetime eklenmis
ürünlerin özelikleri sürekli değişiklik gösteriyor mart ve nisanda yok bu peeling.. yanlız martaki ecolgen serisinin peelingide benzer özelikte ve çok güzeldiroriflame optimals peeling kreminin yapısını çok beğenmiştim ama son bi kaç aydır katalogta göremiyorum acaba artık üretilmiyor mu?
bilinçli ve cildinize uygun kullandığınız çoğu şeyden memnun kalacaksınız.. üstünüzde mutlaka ürünleri iyi tanıyan güzelik uzmanlığı sertifikası olan direktör yada lider vardır mutlaka cildinizi ve size önerilerni dikkate alın. memnuniyetsizlikler yaa cildi uyumsuz üründen yada yanlış kullanımdandır büyük çoğunluğuMerhaba kizlarrrrr ben de taze oriflame üyesiyim bi kac siparis verdim paylaşım yapıcam geldiğinde sizde kullandıklarınizi yazin memnun olduklarınızı olurmu
ürünlerin özelikleri sürekli değişiklik gösteriyor mart ve nisanda yok bu peeling.. yanlız martaki ecolgen serisinin peelingide benzer özelikte ve çok güzeldir
ilk siparişlerim ulasti cilt ürünleri degilde daha çok parfümlerini merak ediyorum arkadaşlarımdan almak isteyenler var ama kokularini bilmedigim için yorum yapamıyorum parfümler hakkinda bilgi almak istiyorum aslındabilinçli ve cildinize uygun kullandığınız çoğu şeyden memnun kalacaksınız.. üstünüzde mutlaka ürünleri iyi tanıyan güzelik uzmanlığı sertifikası olan direktör yada lider vardır mutlaka cildinizi ve size önerilerni dikkate alın. memnuniyetsizlikler yaa cildi uyumsuz üründen yada yanlış kullanımdandır büyük çoğunluğu
numune seti 24 lü 7.5 lira işinizi çok kolaylaştıracaktırilk siparişlerim ulasti cilt ürünleri degilde daha çok parfümlerini merak ediyorum arkadaşlarımdan almak isteyenler var ama kokularini bilmedigim için yorum yapamıyorum parfümler hakkinda bilgi almak istiyorum aslında
bilinçli ve cildinize uygun kullandığınız çoğu şeyden memnun kalacaksınız.. üstünüzde mutlaka ürünleri iyi tanıyan güzelik uzmanlığı sertifikası olan direktör yada lider vardır mutlaka cildinizi ve size önerilerni dikkate alın. memnuniyetsizlikler yaa cildi uyumsuz üründen yada yanlış kullanımdandır büyük çoğunluğu
Arkadaşlar ben oriflamede yeniyim hangi urun çok satılır hangilerini çok soruyorlar bilmiyorum 125 BP yapmam için 15 puan ihtiyacım var stok yapmak için mart kataloğundan hangi ürünleri alsam elimde kalmaz sayılabilecek ürünleri yazabirmisiniz