Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkasında yapmıyoruz yazıyo. eğer kanıtlarsanız oriflame benim için biter!
hayırlı olsun şimdiden aldıkların..ürünlerin yorumlarını bekliyorum senden mümkünse..Kızlar bu ay sipariş vericem. Üyeliğim silinmişti yine açtık :) Belki Enigma nın kırmızısından da alırım diğer aya BP yakalayınca... Onu bilmiyorum nasıl bir koku?
Şunları almayı düşünüyorum bu ay, gereksiz gördüğünüz beğenmediğiniz bir ürün varsa söyler misiniz?
Eki Görüntüle 889360
Amber elixirin parfümünü kullanıyorum aynı zamanda oriflamede üst danışman yani %21 seviyesindeyim. 8 aydır bu işi yapıyorum. vücut kremini bundan seçersen hoş bir kokusu var hoşuna gidecektir. Ama cildinde aşırı derecede kuruma varsa milk &honeyi seçebilirsin. maskara olarak ben en çok 2fx maskarayı seviyorum. benim kirpik yapıma daha uygun. kirpikleriniz kısaysa onu öneririm. rollon olarak activelle serisi ve silk serisini seviyorum. genelde silkin rollonlarını alıyorum. ürünlerle ilgili yardımcı olmaya çalışırım sorularız olursa.
çok hoş hafif bir kokusu var ayrıca edp kalıcı bi parfümYeni volare edp nasıl biliyo musunuz
merhaba kızlar ben oriflame katalogu istiyorum ama satış temsilcisi olmak değil kastım, katalogtan istediğim şeyleri almak istiyorum, yaşadığım yerde de bulamıyorum kimseyi
Yeni volare edp nasıl biliyo musunuz
Amber elixirin parfümünü kullanıyorum aynı zamanda oriflamede üst danışman yani %21 seviyesindeyim. 8 aydır bu işi yapıyorum. vücut kremini bundan seçersen hoş bir kokusu var hoşuna gidecektir. Ama cildinde aşırı derecede kuruma varsa milk &honeyi seçebilirsin. maskara olarak ben en çok 2fx maskarayı seviyorum. benim kirpik yapıma daha uygun. kirpikleriniz kısaysa onu öneririm. rollon olarak activelle serisi ve silk serisini seviyorum. genelde silkin rollonlarını alıyorum. ürünlerle ilgili yardımcı olmaya çalışırım sorularız olursa.