Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 yaşımdayım beyaz tenliyim cildim kuru fakat t bölgesinde hafif yağlanma ve siyah nokta var..ayrıca göz altımda hafif kırışıklık ve güneş çilleri var..milk honey göz kremi, agua rythm yoğun nemlendirici gce kremi, even out leke kremi, birde pure nature organik yaban mersinli yıkama jeli aldım..ilk defa kullanıcam oriflame inşaallah memnun kalırım..
Aqua serisi 30 yaş üzeri iyi bir seçim aldığınız ürünler harika memnun kalacağınızdan eminimm güle güle kullanınn
orifliame'in göz kremlerinden memnun olan var mı
Bende oriflameden bir kac urun kullandim amma pek memnun diyilim onlardan.Sonuncu killandigim Lucia parfum var bitmesinede az kaldi duzel kokusu amma hic kalici diyil(((
Ya çok soruyorum ama erkek paarfümleri için ne düşünüyorsunuz ? Bugün s8 ve ve signature kokladım lakin hem kararsız kaldım hem de başka parfümlerde aklım kaldı. Alacağım kişi 18-19 yaşlarında. Ne dersiniz ?
Ya çok soruyorum ama erkek paarfümleri için ne düşünüyorsunuz ? Bugün s8 ve ve signature kokladım lakin hem kararsız kaldım hem de başka parfümlerde aklım kaldı. Alacağım kişi 18-19 yaşlarında. Ne dersiniz ?
Merhabalar Oriflame Muse Edt parfüm hakkında bilgisi olan var mı kokusu bana hoş geldi :44:
Volare, elvie, precious parfüm iyi bir seçim olabilir.Üstelik indirimde... :80:Eki Görüntüle 646416 Eki Görüntüle 646417 Eki Görüntüle 646418
--------------------------------------------------------------------------------------------
GLACİER (mavi) olabilir 18-19 yaşa uygundur. Memnun kalırsınız. Eki Görüntüle 678601