- Konu Sahibi minel axsxk
-
Minelcim 5 TL'lik parfüm mü?Eğer oysa çok kalıcı ve çok güzel bir kış kokusu:lepi: Bu kadarını beklemiyordum.
Swedish spa'yı teyzem önerdi bana.O senelerdir kullanıyorum ve çok memnunum dedi.
evet canım o 5 tlik parfümmm aslında ben 100 bpyi doldurmıcaktım onun kokusu çok hoşuma gitti itekaka doldurdumkaydirigubbakcemile3
Siyah çantayı bende çok beğenmiştim;ama almayı düşünmedim.
Parfümü bence kullan gerçekten güzel bir kış kokusu
ya çok komik bişey olmuş, o parfüm hiç atılır mı, SATSAM MI yazacaktm, S çıkmamış:kedi:
kızlar oriflame roll on larını kullandınızmı hiç malum bu ay indirimde kalıntı filan bırakıyomu acaba ?
ya su törpü setini kullanmayı bilen banada söylesin kaydirigubbakcemile3
aldım ama 3 asamlı bir törpü bu.. tmm clean temizle sunu yap bunu yap diorda bana anlatırmısınız nasıl bir el bakımı yapılır bunla:)
evet canım o 5 tlik parfümmm aslında ben 100 bpyi doldurmıcaktım onun kokusu çok hoşuma gitti itekaka doldurdumkaydirigubbakcemile3
Bende kullanıyorum canım onu.;ama en çok beyaz olanını.Çünkü parlamasını sağlıyor tırnağın.Aynı zamanda da tırnak üzerindeki çizgilerin yok olmasını:)Üzerinde numaraları yok mu?1-2-3 diye olması lazım.Sırayla yapacaksın canım.
bişe dicem o mor parfümden mi bahsediyorsnuz:s
bn onu skmaya korkuyorum hiç hosuma gitmedi kokusu isterseniz size satabilirim:)
hosgeldin canım... gecer gecer merak etme... :)merhaba arkadaslar bende bugün itibariyle aranıza katıldım katalogum daha elime gecmedi
Mor parfüm canımyerimsenibenSıkılmayacak kadar kötü değil.Benim şuan parfümüm bitttiği için kullanıyorum zaten:kedi: Başka arkadaşlar alabilir belkiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?