- 31 Temmuz 2007
- 74
- 0
- 49
- Konu Sahibi minel axsxk
kızalar ben buayki kataloğta divine adlı parfümü istiyorum. Sizce nasıl. bana pudramsı geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızalar ben buayki kataloğta divine adlı parfümü istiyorum. Sizce nasıl. bana pudramsı geldi.
bana özelden mesaj at arkadaşım, ben de oriflame danışmanıyım
sana şöyle diyeyim her ay 150 puanlık satış yaparsan ücret vermiyosun, 150 puanın altındaysan kargo ücreti yerine 7 tl ödüyosun ve aslında onu da ödemiyosun onun yerine ana bir ürün geliyor. yani kargora para vermemiş oluyosun. istersen o ürünü sarasın da, bence kaydol, hiçbir kaybın yok, satış yaparsan çok güzel hediyeler var.
arkadaşın yok mu, onlara göster katoloğu.mutlaka bşeyler çıkar. birde şu çok güzel diye tavsiyelerde bulun. ama çok da ısrarcı olma. şu ürünnler indirimde de.yani satıcı olarak onları da düşün. ama en başta arkadaşın yoksa arkadaş edin :1hug:Benim de bi tanıdığım beni üye yaptı.2-3 aydır az da olsa sipariş veriyodum.şimdi okul başladı buraya geldim.öğrenciyim sizce neler yapmalıyım satış için?şu an pek tanıdığım yok burda ama :sinifsinif:
Ben ben ben:)
arkadaşım güzel mi katolog, neler var indirimde, biraz anlatır mısın
mesela 50 tl lik alışverişe ne var?
Ayrıca pembe şal ve çanta var bu katalogta.
Çok açık gri renginde bere,eldiven,atkı falan gelmiş..
Pure nature;
Organik yaban mersini ve lavanta özlü yatıştırıcı tonik,yüz yıkama jeli ve yüz kreminden oluşuyor canımcım.