- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.481
teşekkürler
bugün 25 bp lik sipariş verdim ama temsilci bulamadım maalesef
ben şimdi siparişimi versemmi acaba ayın 20 sinde ist gelicem burdaki siparişimi burdayken halledim rahat kafayla gidim belki daha dönmem onun için bu kodu girecekmiyim yoksa girmeyip kargo parasımı vericem
729000 el kremi cnm
kızlar kargo siparişi verdim ama evemi gelecek kargom yoksa ben gidip alıcakmıyım
kızlar siparişleirim bugün elimdeydi hayal kırıklığı yaşadım
haziran kataloğundaki sayfa 82 deki ruj siparişim vardı hayal kırıklığı yaşadım katalogtaki renkle alakası yok nasıl vericem birde dr siparişi veren napcam bilmiyorum,
kendime ilk defa fondöten alim dedim sayf 81 deki fondoteni minicik ya kapaksız hali serçe parmağım kadar.
sayf 16 ve 17 deki vucut pudraları daha büyük bekledim biraz ince ve ufaktı inş siparişin sahibi bişi demez
sayf 8 deki rimelden kendime aldım direktör önermişti fırçası minicik ve incecik hiç hoşuma gitmedi.
aksine ürün sıfırlama kremi umduğumdan büyük geldi minicik şey zannediyordum.kaydirigubbakcemile3
tonik ve arındırıcılarım güzel daha kullanmadım.
gündüz kremlerim vardı 3 tane onlarda yeni katalogda bayağı pahalı iyiki bu haziran katalogundan alınmış.
kızlar öpt sizi birde benim bp ler 79 du sipariş verdiğimde
eğer bu ayın sonunda 100 bp yapamazsam ne olur geri kalan 21 bp yamamadım diyelim
kargo ücreti vermicem dimi
Katalogta ürünlerin kaç ml olduğu yazıyor onlara bakarak sipariş verirsen hayal kırıklığına uğramazsın:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?