- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.401
kızlar 1 sene kadar önce bir arkadaşımda bir parfüm duymşuştum, çok güzeldi, çevremde satan yok, adınıda hatırlayamıyorum. ankaradayım, bana yardımcı olabilecek var mı?
Kargodan haberin olmaması çok ilginç kargodan kolin çıktığı zaman telefonuna sms geliyor.
kargo da da öyle uzun süre tutmuyorlar alınmadığında geri iadeye gidiyor...
dökülmüş halde olan ürünlerin için kargoda tutanak tutturup geri iade edebilirdin... sorumlu kargo olur
satılmıyor demişsin benim çevremde avona dönüp bakan yok... oriflame dan 1 ürün alan sonra kataloğu ben göstermeden kendisi soruyor yeni katalog geldi mi diye...
birden tersliklerle karşılaşmışsın ama bu kadar çabuk pes etme bence
Oriflame işini bıraktım.Neden?
Daha ilk siparişlerimde stokta kalmamış dedim alıcılara.Böyle şey olur mu ya?Çok da erken sipariş verdiğim halde.Madem stokta yok neden kataloğa koyuyolarki..
En sonra siparişimde de kargo gelmiş ama evde yoktum.Kargocu arkadaşlarımızda sağolsunlar kutuyu en kuytu köşeye atmışlar.Fatura ödeme tarihi gelmese kargonun geldiğinden haberim olmıcak!
Gittim aldım kutuyu açtım, kutu aldığım şampuanla vıcık vıcık.Yarısı kutuya dökülmüş.Danışmanımda diyoki sen onu bize gönder biz düzenleyelim tekrar gönderelim falan filan..Hiç işim gücüm yok ona uğraşıcam..Yok ya bu iş bana göre değil biraz daha devam etseydim kötü şeyle olucaktı.
Zaten satılmıyo bunu bütün arkadaşlarım söylüyo sadece ben değil.Oriflame her ne kadar ürünlerimiz bitkisel falan desede sonuçta pahalı ve insanlar her zaman daha ucuz olana yöneliyor.Avonu geçemiyoruz anlayacağınız...
pahallı demişsin her ay ben katalok karşılaştırması yapıyorum ürünlerin fiyatları hemen hemen aynı ve bitkiselliği ispatlanmış bir ürün oriflame etrafında avoncu olabilir benim de çevremde var hem de çoğunlukta ben 200 bp çeviriyorum aman alın dememe gerek kalmadan yapıyorum oriflame de üye olanlardan en çok istenen ve toplantılarda söylenen tek şey İSTEK İSTEK İSTEK
arkadaşlar meraba bi sorum olucak alt üyem mayıs kataloğundan sipariş vermiş ve 1 alana 1 bedava ürünlerden sipariş verirken sadece tek ürünün kodunu girmiş haliyle hediyesi gelmemiş.napabiliriz acaba?
Hayır düşmezrende sanırım burdasın bişi sorucam eğer ben şuan kredi kartımla sipariş verirsem alt üyelerimden kazandığım 12TL daha sonra kredi kartımdan düşermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?