- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.281
Ben de ilk kez rastlıyorum böyle bi şeye.ecrinsunbul un dediği gibi imkansız diye düşünüyorum ama arkadas oldu diyo bilmiyorumkismile
Öncelikle teşekkür ederim yardımcı olan arkadaşlara
Ben mayıs katalogu ve nisan katalogundan sipariş verdim ve fiyatı tam hesapladığım şekildeydi. Yani toplam tutara baktığım da ekstra bi fazla rakam yoktu Mayıs katalogu ürünleri Mayıs ayına göre hesaplanmış. Kargom da yarın geliyor. Ben sadece ürünler 5 Mayıstan sonra mı gelecek diye merak etmiştim. Teşekkür ederim tekrar
yaa ben kredime baktım düşme filan yok nasıl bir iştir bu yaa ürünler ellerine geçti mi geçmedi mi ne oldu nasıl öğreneceğim ben yaaa
hangi adresti ki ben faturanın üzerinde yazan adrese gönderdim yani bi bir ay sürer diyosunuz benim de ayın 6 sinde fatura ödemem vardı ona yansır diye söylemişti direktörüm bende onun için göndermiştim
ilk defa memnun kalmayan birini duyuyorum...
avon daha kaliteli...benim çevremde birçok insan şikayetçi...belki ciltlerine uygun değildir.fisfisfisfisfisfis
avon mu daha kaliteli............ benim avon kullanan biyolog arkadaşım avondan sonra yaralarının daha geç iyileştiğini söylüyor. avon kullanıp da cildinizi zehirlemeyin bence...:umursamaz:
avon ya da oriflame daha kalitelidir diye birşey demek istemiyorum
bu tercih meselesi... senin ihtiyacını avon karşılıyordur onun ürünleri iyi gelmiştir... avon iyidir.
benim ihtiyacımı oriflame karşılıyordur... bana o yaramıştır... oriflame iyidir.. göreceli bir durum yanii..
direkt avon iyidir falan demek yanlış bence... ikisininde iyileri kötüleri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?