- 4 Mayıs 2010
- 14
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.321
Siyah rugan çantası gelen varmı?çok merak ediyorum,inş değecek bişiydirfisfisfis
dısardan 30-40 arası alabılecegın bı canta :S ama gusel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyah rugan çantası gelen varmı?çok merak ediyorum,inş değecek bişiydirfisfisfis
arkadaşlar benim iadem vardı yanlış yere göndermişim temsilcim halletti de ben 50 liralık ürün göndermiştim bugün fatura ödemem vardı bu faturadan düşmüşler ama 10 lira eksik neden acaba 50 lira düşüp benim 103 lira ödemem gerekmiyomuydu acaba
Arkadaşlar ben de 3 ünde sipariş verdim, hala tık yok, ne bir mesaj ne de kargo ile ilgili bir bilgi, neden böyle oldu bilen var mı?:sinifsinif:
eğer 10 tl kaazancın nisandan ise mayıs ta 10 tl az ödersin. yanlz bu indirimler her ayın onunda işleir. o nedenle 10 mayıs itibariyle internetten borcuna bakarsan 193 tl göreceksin:):içelim:arkadaşlar şimdi bişiyi merak ediyorum...ben mayıs siparişlerimi verdim ve 203TL gibi bi rakam tuttu...nisandanda üyemin biri satış yaptığı için 10TL civarı kazancım var bu 203den düşmesi gerekmiyomu...hangi faturama etki edicek...
eğer 10 tl kaazancın nisandan ise mayıs ta 10 tl az ödersin. yanlz bu indirimler her ayın onunda işleir. o nedenle 10 mayıs itibariyle internetten borcuna bakarsan 193 tl göreceksin:):içelim:
hiç soguma derım
benım tavsıyem nacızane tabı..
benımkıde oyle hala bı toplantı hala bı yogunluk ben sevıye atladıkca kadının hosuna gıdecegıne bana haber vermedın satıslarından netten goruyorum dıyo ben boylelerıne ınat
onlar gıbı olmayacagım ıste kendı grubumu kurdum sanada kurarız
satısların nasıl hangı ıldesın
nekadardır uyesın tatlım bıde
5 aydır üyeyim elazığdayım
satışlarım başlarda çok iiydi
artık soğudum resmen satış yapasım bile gelmio
beğendiğim bişe olrsa kendime siperiş ediorum
oysa ne umutlarla başlamıştımmafoldumben
diamond musk güzel bence...