- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.101
çokk sinirliiym bu oriflame.yine ürünler ya eksik ya hatalı.amber elixır istemiştim kızlar..fıs fısı çalışmıo ya plastik borusu içine düşmüş parfmn içinde yüzüo..off ya...iade nasıl yapılıo kıslarr??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekip liderin varsa ona götür yoksa dilekçe yazacaksın
oriflame kozmetik a.ş ye
.............. kodlu güzellik danışmanıyım ............kodlu ürünü müşteri memnuniyetsizliği nedeni ile (ya da sebeb ne ise) iade edip yerine ............... kodlu üründen 1 adet (ya da kaç tane istiyorsan veya bir kaç ürün istiyorsan onların kodunu ve miktarını yazıp) istiyorum. saygılarımla arz ederim
isim soyisim
imza
daha sonra faturanın ilk nüshasında iade edeceğin ürürnü bul kodu yuvarlak içine alıp altına çizgi çek kodların en altına sebebini yazıp imza at faturanın en altına in orada iade kodunun olduğu yer var miktar tutar diye onların da altını doldur imzanı at ürünüde koyup genel merkeze koliyle yolla
ekip liderin varsa koli ücreti ödemezsin birde izmirde yaşıyosun galiba oradaki hizmetmerkezine götürürsen hem koli parası ödemezsin hemde işlem sırasına girmezsin
kolay gelsin
tavsiye ederim müşterilerim 4 gözle bu yeni ürünü bekliyordu herkes gıdım gıdım kullandı yenisi çıkana kadar
nasıl yani arkadaşım, geçiriyormu az da olsa lekeleri?olumunekankayizsmile
canım visions'un hiçbir şeyini önermiyorum. bir milyoncudan ruj al daha iyidir.
nisan kataloğundan önerilerim şunlar:
- kajal göz kalemi (gerçekten çok kalıcı)
- power shine ruj shimmering pink (stokta kalmışsa)
- optimals dengeleyici matlaştırıcı losyon (yağlıya dönük karma ciltler için çok iyi bir makyaj altı)
- elvie deodorant
- yaban mersini ve nane özlü büyük boy şampuan
1 yılı aşkın süredir oriflame satıyorum, ürünlerin küçük olması dışında hiçbir şikayet almadım ama güzellik danışmanı olarak size tamamiyle katılıyorum. bizi bu konularda çok ve sürekli zor durumda bırakıyorlar. şu smokky fardan türkiyede eminim güzellik danışmanlarının yarısı siparişlerini giremediler çünkü maaaalesef ki stokta YOKlmaz::mymeka:
4 tane smokky far siparişim vardı rezil oldum resmeenn..
antalyada oriflameci arıyoruummm... bilen gören varsa beri gelsinn![]()
ya kızlar acaba mayıs katoloğunda diş macunları kampanyadamı ?
yoksa sipariş edicemde
pop glam vanilyalı vücut losyonu en son salı günü baktığımda stokta yoktu :sm_confused:
4 aydır üyeyim ama halen stokta var olup olmadığına nasıl bakılacağını bilmiyorum nasıl bakılıyor söyleyebilirmisiniz hihoyyyt
4 aydır üyeyim ama halen stokta var olup olmadığına nasıl bakılacağını bilmiyorum nasıl bakılıyor söyleyebilirmisiniz hihoyyyt
visions rujlar çok kötü sakın kullanmayın onu alacağınıza golden rose alın.Kötü demekten kastım sürülmüyor,parlak değil dudakları incecik gösteriyor.[/
doğru söylüyorsun ben de mart ayında visions ruj almıştım,açar açmaz kırıldı:çok üzgünüm: