- 4 Eylül 2009
- 13.299
- 37
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.001
bende düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım güzelmi acaba
bende hiç kullanmadım canım yani fkir veremiycem ama güzel deniliyo bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım güzelmi acaba
bu katalogda indirimde olan jumbo yatıştırıcı ayak bakım kremi çok güzel tavsiye ederim
kızlar oriflame'den parfüm almak istiyorum bu ay,grace,amber elixir ve enigmadan hangilerini önerirsiniz?hafif bi koku istiyorum
amber ağır kokudur ama hoş kokar yanlız biraz daha hanım abla işi gibi bnce bu yüzden hafif diyorsan grace tavsiyemdir arkadaşım :1rolleyes:kızlar oriflame'den parfüm almak istiyorum bu ay,grace,amber elixir ve enigmadan hangilerini önerirsiniz?hafif bi koku istiyorum
teşekkür ederim ecrinsunbul bende dün verdim siparişlerimi hem yaban mersini özlü hemde vanilya ve yukkalı şampuandan.mart kataloğundaki gold el kremi çok hoşuma gitmişti ama portakal ve limon nedense içime sinmedi buram buram meyve kokucakmışım gibi geldi
ayrıca kajal göz kalemi
buğdaylı saç bakım maskesi
erkek arkadaşım içinde S8 night EDT söyledim.
mart kataloğundan zeytin ve bambulu saç maskesi söylemiştim onun kokusunu beğenmedim pek umarım buğdaylı olan güzeldir...
bu ay 2. siparişim olduğu için hoşgeldin 2. adım hediyelerimde gelicek=)
aklıma gelenler şimdilik bunlar
Ben vanilya&yukka kremli şampuan dan kullanmıştım.Muhteşem bi kokusu var bence ama kuruttu saçlarımı.Yine de kokusuna hayran kaldığım için şişeyi bitirene dek kullandım.
Ayrıca hem Zeytin&Bambu maskeyi hem de Buğday maskeyi kullandım.Zeytin&Bambunun daha etkili olduğu kanısındayım.Sen bilirsin ama saç maskesini kokusuna göre değil etkisine göre seçmek gerek bence..:hulya:
hangi farlar canım? smokey 3'lü fatları diyorsan stokta yok.
ayyyy onu ben de çok merak ediyoruuuummmmsositosositoallıklarda indirim varmı yeni katalogta??
en iyisi kendine indirimli alabilmek bu ay da üyelik kampanyası devam ediyor 1tl normalde 15 tl üye olmak isteyenlere yardımcı olabilirim
cevrende oriflame yapan birisi varsa o seni üye yapabilir.yoksa,oriflame müşteri hzmetlerini ararsan yardmcı olurlar..aylık 150bplik sipariş verirsen kargo ücreti ödemezsin.veremezsen eger,kargo sıfırlama ücreti var,kodunu girersin o ay hangi ürünü belirlemişlerse(ruj.krem,sampuan vss) o ürün gelir sana.kargo parasına ürün gelmiş olur.nasıl üye olunuyor oriflame a kendıme alıcam ben ürünleri kargo limiti varmı acaba??
teşekkürler
nasıl üye olunuyor oriflame a kendıme alıcam ben ürünleri kargo limiti varmı acaba??
teşekkürler