- 12 Aralık 2009
- 302
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.021
enigma edt kalıcımı?? nasıl bi koku??
kalıcı ve güzel kokusu var tatlı bir kokusu var tavsiye ederim yeni bitirdim onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enigma edt kalıcımı?? nasıl bi koku??
tşk cnm almaya karar verdim bende:)kalıcı ve güzel kokusu var tatlı bir kokusu var tavsiye ederim yeni bitirdim onu
tşk cnm almaya karar verdim bende:)
smookey coolction rujlardan kullanan varmı??
cnm sen hengi rengini kullndn??ben pink rengini almak istiorum ama çokmu acık acaba..benm dudak rengim koyu oldgndan çok açık renkler hoş durmuyo..bide simli mat mı cnmevet güzel dolgunlaştırıyor ilk sürdüğünde biraz karıncalanma yapıyor ama sonra gayet güzel oluyor abartıda olmuyor dudakta ben çok beğendim
mayıs katalogu gelen varmıııııııııııııı,,hangi parfmler indiirmde,,,allıklardada indiirm varmııııııııııııııııııı
cnm sen hengi rengini kullndn??ben pink rengini almak istiorum ama çokmu acık acaba..benm dudak rengim koyu oldgndan çok açık renkler hoş durmuyo..bide simli mat mı cnm
insallah cnm ya,bu katalogte pek bişe yoktu. bol bol krem:) ben parfümleri merak ediorum hangileri indiirmdebende hala bekliyorum mayıs kataloğunu umarım güzel indirimler vardır:)
ben 18333 ü aldım pink çok açık nude tam dudak rengi beige güzellll
cnm sen hengi rengini kullndn??ben pink rengini almak istiorum ama çokmu acık acaba..benm dudak rengim koyu oldgndan çok açık renkler hoş durmuyo..bide simli mat mı cnm
nasıl üye olunuyor oriflame a kendıme alıcam ben ürünleri kargo limiti varmı acaba??
teşekkürler
nasıl üye olunuyor oriflame a kendıme alıcam ben ürünleri kargo limiti varmı acaba??
teşekkürler
kızlar gıordani gold edp parfümün kokusu nasıl?bir de kalıcı mı kokusu?bu ay katalogta var ya 30 ml likler..
Arkadaşlar erkek parfümü kullanmaktan hoşlanan bi bayan için erkek kokularından hangisini önerebilirsiniz? Ekşimsi bişey olmayacak.Tabii çok ağır da olmayacak.Özellikle Glacier i ve Soul u merak ediyor ama siz de bir şey önerirseniz sevinirim.
Bi de bişey sorucam bu 722022 kodlu Koku Numuneleri Kartı diye bi şey var ya..Ya o bi işe yarıyo mu cidden kokuları tam algılayabilir miyim onunla? zemuszemus Bi de karttan başka numune seti var ya,o setteki numuneler kaç ml onu da söyleyebilirseniz..teşekkür ederimmm kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar erkek parfümü kullanmaktan hoşlanan bi bayan için erkek kokularından hangisini önerebilirsiniz? Ekşimsi bişey olmayacak.Tabii çok ağır da olmayacak.Özellikle Glacier i ve Soul u merak ediyor ama siz de bir şey önerirseniz sevinirim.
Bi de bişey sorucam bu 722022 kodlu Koku Numuneleri Kartı diye bi şey var ya..Ya o bi işe yarıyo mu cidden kokuları tam algılayabilir miyim onunla? zemuszemus Bi de karttan başka numune seti var ya,o setteki numuneler kaç ml onu da söyleyebilirseniz..teşekkür ederimmm kaydirigubbakcemile2
hiç şüphesiz soul derim çünkü bayanada çok yakışıyor koku kartlarıda arkadaşımın dediği gibi fazla kalıcı değil ama nisanda 100 bp yapanlara parfüm ruj numuneleri set olarak gelecek 5 tl ye en favori parfüm numuneleri var geliş fiyat listesinin en son sayfasının içine bak en altta setlerin kodu yazıyor öyle sipariş vereceksin kolay gelsin
Selam cok hoş ve kalıcı bir kokusu var.Ben bu ay 4 adet sipariş aldım giordini gold edp den.Ayrıcı bu ay hgeldiniz programının ikinci adımı olarak bana divine ve giordini white gold edt ler hediye gelicek.Sabırsızlıkla bekliyorum...