- Konu Sahibi minel axsxk
-
arkadaşlar meraba rahat bi 6 aydır oriflame temsilcisiyim ama anlamadğm bi şey var ben her ay kargo sıfırlama ürünü için para öddüyorum ama mesela sakaryada da bi arkadaşım var o 2 yada yanlış hatrlmyrsam 3 lira ödüyor sadecde aradaki fark ne?Yani mesela ürün siprş verilirken eve teslim butonunun dışında bi şey mi yapmamız gerekiyor anlamadım ?[/QUOT
kargoda ekip liderliği oluyor gönderi şeklinden ekip liderinizin adresini tıklarsanız 1.30 kargo ücreti ödersiniz ama kargo ekip liderine gider ordan alırsınız birde haftada 1 gün gelir benim mesela her cumartesi koli günüm en son çarşamba sipariş veririz 2 gün sonra elimizde perşembeye kalırsa sipariş vermek haftaya cumartesiye gelir sizi üye yapana sorun mutlaka ekip lideri vardır
evet var ama benim kendi ilimde değil onu değiştiremiyor muyum ben peki?:jeyyar:
hoşgeldin programı 1.adımdaki makyaj paletinden alan var mı? varsa nasıl?
evet var ama benim kendi ilimde değil onu değiştiremiyor muyum ben peki?:jeyyar:
yok değiştiremiyorsun eğer istersen bulunduğun yerden bir lider bul rica et evine gitmesin kargodan al
palet güzel bende geçen ay üye oldum ve paleti aldım size bir şey soracaktım bu nisan ayındaki katologda kendi paletini kendin hazırla var ya göz farları 3 lü o palet ayrı fiyat 6,90 farların tanesi mi 490 yoksa 3 far birden mi 4,90 acil cevap yazarmısınız arkadaşlar müşterim var da merak etti
banada fazla gibi geldi ama ben oriflameden çok memnunum yani aslında çok güzeldir belki :)hihoyyytbence değmez... :umursamaz:
"sihirli fırsat" gerçekten çok çekici bir tamlama olmuş. sanki hogwards büyücülük okuluna kabul edilmek gibi bir şey. :dance:
selam kıslar yaa ben kendime şu g.goldun rejuvenation fondotenini alıcam ama tenime hangi renk uyar kestiremiyorum burdan yaaaa :sinifsinif:
arkadaşım ben bembeyaz,süt gibi değil ama beyaz tenli sayılırım light ivory kullanıyorum. tavsiyem benim gibi isen onu, buğday tenli isen bi alttaki rengi seç. pişman olmazsın, cildin nasıl kuru mu. ben ve sattıklarım bu fond. den çok memnunuz.opuyorumnanaktan
selam kıslar yaa ben kendime şu g.goldun rejuvenation fondotenini alıcam ama tenime hangi renk uyar kestiremiyorum burdan yaaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?