- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #9.221
200 bp yaptigimda bana naail bi getirisi oluyor ?? %3 sanirim bana faydasi nedir
Anladim bu ay 200 bpyi geciyorumda bana ne faydasi var diye merak ettim toplam paranin %3 u kadar prim aliyorum yani oylemi peki yukseldigim ay gecerlimi bu prim ve diger her ayda200 puan başarı basamaklarının il adımıdır.. yani %3 grup iş hacminin yani BV diye geçer %3 kadar prim alırsın.. %3 de 7-8 lira gibi bi rakkamdır basamaklar çoğaldıkça rakkamlarda artar
Anladim bu ay 200 bpyi geciyorumda bana ne faydasi var diye merak ettim toplam paranin %3 u kadar prim aliyorum yani oylemi peki yukseldigim ay gecerlimi bu prim ve diger her ayda
Anladim bu ay 200 bpyi geciyorumda bana ne faydasi var diye merak ettim toplam paranin %3 u kadar prim aliyorum yani oylemi peki yukseldigim ay gecerlimi bu prim ve diger her ayda
Yok onu anladim hangi ay ne yaparsam onun ustundendir yani ben %3 sabitmidir onu merak ediyorumher ay sıfırdan başlar yani pirimler oyaptığın ay için geçerlidir arkadaşım
Yok onu anladim hangi ay ne yaparsam onun ustundendir yani ben %3 sabitmidir onu merak ediyorum
ben üyelikden çıkmak istiyorum hiç satış yapamıyorumda nasıl çıkabilirim
Parfum iadesi yapabiliyomuyuz ??
türkiye 3. sü olunca ne oluyo detaylı anlatırmısınızUye olmak isteyenler turkiye 3. İle calismak istermisiniz eger cevabiniz evet ise ozelden ulasiniz :)
merhabalar ben yenı uye oldum katologum bır ıkı gun ıcerısınde elımde olucak.şimdi sizlere sormak istediğim birkaç soru var her ürünü %30 indirimle alabiliyomuyum yoksa bazı urunlerde mi geçerli bu ,ikincisi ben sipariş verdiğimde benim danısmanım mı kazanıcak yanı ben ne zaman kazanıcamyardımcı olursanız sevinirim
bu detayların hiç birini öğrenmeden mi üye oldunuz.. sipariş vermediğiniz sürece şirket katolok göndermez... eve t her üründe %30 kar edersinin 39.90 katolok fiyatı olan bi ürünü 30.69 tl ye alırsınız buda sizin kazancınızdır..avondaki gibi indirimli üründe %20 indirimsiz üründe %33 gibi bi farklılık yoktur.. zaten genelde indirimli ürünler satılır
bir de 100p yaparsam indirimli ürünler alıcam msela degil mi yani para olarak kazanc saglayamıyorum hıc bı sekılde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?