- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.981
bu ürünü her ay görebileceğimiz bir yer var mı? cevap için teşekkürler..
Merhabalar.
Oriflame yurtiçi kargo ile anlaşmalı. Fakat 100 başarıpuanı altında sipariş verdiğinde Oriflame size kargo sıfırlama kodunu kullanma hakkıda veriyor. Yani kargo yerine kod yazıyorsunuz böylece kargo fiyatına eşdeğer bir ürün size geliyor. Aylık belirli bir kota doldurmak zorunda değilsiniz ama üye olduktan sonraki 3 ay boyunca 100 bp yaparsanız hoşgeldin 1-2 ve 3 paketlerini alma hakkı kazanıyorsunuz. Eğer kendi ürünlerinizi kullanıyorsanız üye olmanız kesinlikle çok mantıklı. hem ürünlerinizi %30 indirimli alır hem de danışmanlara özel olan iki indirim katalogunu da görmeye hak kazanırsınız :) Yok avondaki gibi olmaz. Herhangi bir zorunluluk yok. Sipariş verip üyeliğinizi başlattıkdan sonrasında sipariş vermezseniz 1 yıl sonra üyeliğiniz düşüyor. Bu süre zarfında bir zorunluluk yok.
Umarım sorularını yanıtlayabilmişimdir. Başka soruların da olursa seve seve yardımcı olurum.
Cok tesekkur ederim canim. Simdi uye olayim kadinlar günü katalogu muhtesemdir kesin.
arkadaşlar ben yeni üye oldum siparişim 100 tl nin altında bp ise 54 çok az yani kargo ücreti ödememek için herhangi bir kod mu girmem gerekiyor mart ayı için bildiğiniz kod nedir?
merhaba canım bende konyadayım.üye olduğun kişinin lideri olur onunla takım siparişi verirsen 3.5 tl ödersin kargoyu.ben de temsilciyim,bazen sipariş az oldumu takım siparişi yapıyorum.soracağın varsa özelden atabilirsin
Canım özelden mse atamadım msj sayım yeterli değilmiş. Bu ay üye olmak istiyorum üyelik ücreti de 1 tl imiş. Ne yapmam gerekir?
Canım özelden mse atamadım msj sayım yeterli değilmiş. Bu ay üye olmak istiyorum üyelik ücreti de 1 tl imiş. Ne yapmam gerekir?
oriflame uye olurken nasil olur diyordum onceleri kendi ihtiyaclarım icin uye oldum daha sonra. Bir baktım ki iyi gelir getiriyor ürünlerinden memnun kaldım gercekten cok guzel ürünleri kaydolmak isteyen arkadaslara yardımcı olabilir sonuçta bı deneyin kaybedicek bişeyiniz yok arkadaslar bende ne kadar kazanabilir insan demiştim ama şimdi cok iyi kazançlar elde ediyorum
Oriflame'in Giordani Gold serisindeki top allık ve sıkılaştırılmış pudralarını kullanan var mı?
Merhaba arkadaşlar istediğim 2 adet ürün var
ben üye falanda olmak istemiyorum piyasadan bulamadığım iki adet msj aleti ancak çevremde satış temsilcisi yok.İnternete yazdım bi hnmla irtibat kurdurdular ama hem bana çok çok uzak,hemde illa üye olun diyor.Var mı aranızda İstanbul Anadolu yakası satış temsilcisi ürün temini konusunda yardımcı olabilecek,Çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar istediğim 2 adet ürün var
ben üye falanda olmak istemiyorum piyasadan bulamadığım iki adet msj aleti ancak çevremde satış temsilcisi yok.İnternete yazdım bi hnmla irtibat kurdurdular ama hem bana çok çok uzak,hemde illa üye olun diyor.Var mı aranızda İstanbul Anadolu yakası satış temsilcisi ürün temini konusunda yardımcı olabilecek,Çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?