- 26 Şubat 2009
- 2.523
- 35
- 683
- Konu Sahibi minel axsxk
- #8.941
oriflamen bi temizleyicisi lazım bana ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oriflamen bi temizleyicisi lazım bana ya
oriflame ürünlerini sürekli satın alabileceğim birini bulamıyorum
kendimde üye olmak istemiyorum
eskişehirde temsilci varsa özel mesaj atabilir mi
arkadaşlar kampanyada diye 2 tane Volare EdP aldım açtım kokusu çok kötü...gerçekten ...hediye verecektim şimdi hediye vemeye bile utanıyoum o derece....elimde kaldı
ne yapayıım?
kokusunu beğenen varsa bana ulaşsın fiyatının altında verim....
istanbuldayım
mükemmel bir parfüm ayrıca çok kalıcı şiddetle ve hunharca öneriyorum..
slm bende bugün itibariyle avonu bırakıp oriflameye üye oldum...125 bp kaç tl ya denk geliyo acaba???
kızlar yeni üye oldum
bpli siparişte vardim ama indirim katoloğundan birşey alamıyorum neden acaba
bilmediğim bişeymi var zaten biraz karışık geldi
bide ürünler bugun geldi rimeller kutusuz direk açılıyor ,bb krem kutuda ama jelatinsiz felan direk kullanıma hazır avon gibi değilmi yoksa banamı böyle gelmiş
canım hızlı sipariş butonundan ekledin değil mi? en son promosyonu çalıştır butonu çıkıyor oda senin indirimli aldığın ürünlerin normal fiyatlarından düşme yapıyor. aynen öyle rimeller kutusuz direkt açılıyor. bazı ürünlerde özellikle parfüm ve kremler jelatinle geliyor.
yok mu kk 'da oriflame ürünlerini kullanan yada temsilcisi olann??:1no2:
arkadaşlar bende oriflame üyesiyim satış yapıyorum ilk ayım ama kendi adıma üye alırsam prim yapıyorum eğer üye olmak isteyen varsa beraber yapabiliriz üye olmak isteyen mesaj atsın hangi şehirde olduğunun önemi yok internetten oluyormuşş :44: