- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.761
orıflime temsilcisiyim kızlar uye olmak isteyen olursa kaydını yapabilirim:)
merhaba arkadaşlar , bende üye oldum.İLk siparişimi kredi kartımla ödedim.Ancak 2. siparişimi 21 gün vadeli vermek istediğimde sipariş verilmiyor direkktörümün kredi limitimi açmması gerekliymiş fakat kendisinin telefon numarası yok ulaşamıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim.
merhaba arkadaşlar , bende üye oldum.İLk siparişimi kredi kartımla ödedim.Ancak 2. siparişimi 21 gün vadeli vermek istediğimde sipariş verilmiyor direkktörümün kredi limitimi açmması gerekliymiş fakat kendisinin telefon numarası yok ulaşamıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim.
merhaba arkadaşlar , bende üye oldum.İLk siparişimi kredi kartımla ödedim.Ancak 2. siparişimi 21 gün vadeli vermek istediğimde sipariş verilmiyor direkktörümün kredi limitimi açmması gerekliymiş fakat kendisinin telefon numarası yok ulaşamıyorum.Bu sorunu nasıl çözebilirim.[/QUOılk faturana bak altında baglı oldugun sponsor ve dırektorun ısmı ve numarası yazar
arkadaslar orıflame urunlerı guzel gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsınız fıyatlar makul urunler kalıtelı gercekten kendım hem alıyorum hem satıyorum uye olmak ısteyen varsa hemen acabılırım ertesı gun sıparıs vermeye baslarsınız kendınıze ındıreımlı almak ıcın de uye olabılırsınız satış zorunlulugu yok bu ay uyelık ucretı 1 lira ayrıca dıger aylar 25 veya daha farklı rakamlarla uye olunabılıyo bılgınıze ılgılenenler olursa cevresı olup bu ısı yapmak ısteyen yahut sadece kendıne ındırımlı fırsatlardan yararlanmak ısteyen olursa yardımcı olurum .
bn de araniza katildim:) atmden nasil fatura yatiriliyor mesela ziraat atmsinden?
hosbuldum:) peki siparisin gelmesi icin fatura onceden yatirilmis olmasi mi lazim
onlar stokta olmayan ürünler bi sonraki siparişinde gönderilir
mrb arkadaşlar foruma yeni üye oldum oriflame de 5-6 aydır üyeyim. bir sorum olacak neden oriflame satış temsilcilerine hediyeler göndermiyor.sadece indirim broşürleri var yada 100 bp tamamlandığında indirimli alabileceğin ürünler var.hediye var da yoksa ben o seviyeye kadar şiparis veremiyor muyum acaba diye düşünmeden edemiyorum:)
Stokta olmayan ürünler sonraki siparişe eklenmiyor. Stokta kalmayan bazı ürünler katalog dönemi bitmeden tekrar stoklara girebiliyor ancak bunu sizin takip edip yeniden o ürünü sipariş etmeniz gerekiyor.
mrb canım ben lovely betty nin kokusunu beğenmedim.çok farklı geldi ama gıordanı gold ıncontronun kokusu muhteşem.tavsiye ederim.ben iki tane şipariş aldım çok beğendiler.çok kadınsı ama ağır olmayan hoş bir kokusu var.içinde de ruj kokusu,gül özü ve papuçili varmış:) tabi papuçili ne dersen bi fikrim var. ama bu üçünün karışımı güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?