- Konu Sahibi minel axsxk
- #8.721
:) teşekkür ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direktör değişimi olduğunu bilmiyordum, nasıl oluyor bilgi verir misin?
direktör değişimi olmuyor. istifa edip 6 ay bekledikten sonra tekrar başka bir kişiye bağlı üyelik açılabilir. mevcut üyelik devam ederken değişim yapılmaz veya bir yakınımızın adına başkasına bağlı kayıt açmakta yasak. olurda direktörünüz bunu öğrenir şikayet ederse işler karışır.
Bilgi için teşekkürler, ben de bu şekilde biliyorum ama belki de bazı istisnalar vardır...
siparişlerim arasındaki bir ürüne sipariş için uygun değil yazmışlar ama katalogda da sınırlı stok gibi bir şey yoktu. Acaba stoğa girer mi beklesem mi bilemedim :/
malesef istisna filan yok kesinlikle yasak. bunu bir yakını üzerine kayıt açarak başkasına geçiyorlar ama bu da yasak. olurda eski direktör öğrenirde şikayet eder ve şirket te bunu tespit ederse yeni açılan kayıt ve o kaydı açan kişinin üyeliği de tehlikeye girer.
merhaba sizden bi ricam var bugüne kadar oriflame parfüm hiç kullanmadım ve değişiklik yapmak istiyorum.. Hafif ve kalıcı bi koku istiyorum önerebileceğiniz bi koku varmı?
Pecious Moments EDP mutlaka denemelisin canım edp olduğu için kalıcı ve çok hoş bi koku
sipariş vermek için katoloğa baktım ama haziran kataloğunda yok ben mi göremedim acaba :44: takip edeceğim ama teşekkür ederim, tester parfümünü bulmaya çalışacağım kokusunu çok merak etim..
sipariş vermek için katoloğa baktım ama haziran kataloğunda yok ben mi göremedim acaba :44: takip edeceğim ama teşekkür ederim, tester parfümünü bulmaya çalışacağım kokusunu çok merak etim..
Bu ayki ücret sıfırlama ürünü nedir arkadaşlar bilen var mı