- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 165
- 363
- 41
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.741
bu ay ki kargo sıfırlama ürünü nedir bilen var mı??
bir-iki gün içerisinde sipariş vereceğim eğer ürün güzelse 100 bp yapmaya hiç uğraşmayayım.
bu ayki sıfırlama ürünü: jel diş macunu
bu ay ki kargo sıfırlama ürünü nedir bilen var mı??
bir-iki gün içerisinde sipariş vereceğim eğer ürün güzelse 100 bp yapmaya hiç uğraşmayayım.
Bacılar ben üyeydim Oriflame'e. Fakat 3-4 ay hiç alışveriş yapmadım. Bu sürede işler karışmış, benim direktörüm ve sponsorum değişmiş. Ben şuan yeni direktörüme ulaşamıyorum, kim olduğunu bile bilmiyorum. Nerden öğrenebilirim bi fikriniz var mı?
Bide aranızda İzmir'de oturup Oriflame temsilcisi olan var mı acaba? Ben bazen 2-3 ürün beğeniyorum. Kargo parasıyla fln uğraşmak istemiyorum. Alışveriş yapabileceğim birini arıyorum İzmir'de fakat bulamıyorum.
bn de araniza katildim:) atmden nasil fatura yatiriliyor mesela ziraat atmsinden?
hoşgeldin aramıza
Ben daha önce hiç atmden yatırmadığımdan yardımcı olamayacağım. Kendim Akbanktan yatırıyorum, 1 tl işlem ücreti alıyorlar.
hosbuldum:) peki siparisin gelmesi icin fatura onceden yatirilmis olmasi mi lazim
kızlar aklımda yoktu üyelik ama bikaç ürüne ihtiyacım olduğundan yakınlarda da temsilci bulamadığımdan bu işe giriştimşu alttaki iki ürün pembe şekilde uyarı veriyor alamayacak mıyım bunları ben nedenini bilen var mı acaba?Eki Görüntüle 771695
bayanlar oriflame temsilcisi olmak istiyorum fakat katalog fiyatları çok yüksek müşteri bulacağımı sanmıyorum geliş fiyatlarıyla arasında çok fark var mı?
3liralik urunde 1lira bile kar yok ancak 70liralik urunde 17 lira karin var diyebilirim
slm. oriflame hakkında bilgi almak veya üye olmak isterseniz yardımcı olabilirim. %25 kadar kar payı var. Hediyeler çok güzel ve kaliteli. Danışmana özel broşürler çok kazançlı.İlk başlarda pek değil ama ilerledikçe baya kazanıyorsunuz. Benimle birlikte ilerlemek direktör olmak isterseniz her zaman yanınızdayım.:13: Hiç değilse kendi kullandığınız ürünleri çok uygun fiyata getirtmek sizin elinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?