- 10 Ekim 2009
- 55
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
canım nasıl anlıyoruz siteden stokta olmayanları ? ben sadece sipariş verirken öğreniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
ya şu pure skin siyah noktalara karşı bakım nasıl kullanan varmı kendime almak istiyorum da ama kullanan birinden duysam iyi olacak dedim
birde yüz yıkama jeli var sizce ikisi bir kullanılmazsa çözüm sağlamazmı????
şimdiden teşekkürlerr opuyorumnanaktan
bu arada nisan kataloğuda intrnt sitesine girmişşş bulunmakta :lepi:
ikisini birden kullanman lazım siyah noktalar için olanı kullanmadan cildini temizlemen lazım hatta kremini bile kullansan ii olur siyah noktalar için olanı kullandım güzel bir ürün yalnız stokta yok siyah nokatalar için olanı ay içinde girecek takip halinde ol
canım nerde nisan kataloğu ben bulamadımda
tamam canım sonradan fark ettim teşekkür ederim:)
bu arada ben daha dün ilk siparişimi verdim ve sipariş takibe baktığımda aşağıdaki gibi gözüküyo kargoya teslim edildiğinde de yazarmı böyle şu tarihte verildi diye.siparişi vermişim dimi belki bi hata yapmışımdır sonra bekler dururum ne zaman kargom gelicek diye
eShop - ilk adım 1 15.03.2010 19:06:48 Sipariş Oluşturuldu
eShop - Kaydet 7 15.03.2010 19:08:26 Sipariş Kaydedildi
Smokey farları merak eden arkadaşlarım için söylüyorum. farların kalitesine diyecek sözüm yok tek kelime ile harika.
Topaklanma bende yapmadı; çünkü ben makyaj altına far bazı ve pudra sürüyorum. Hem farın renk kalitesi hem de kalıcılığı artıyor.
Merhabalar; Nisan katalogundaki fiyatlar aşağıda; Yalnız ilk 3 ürün Nisan kataloğunda yok...
4930 Skincare Leke Görünümü Hafifletici
10837 Swedish Spa Mineralli Vücut Arındırıcısı
10839 Swedish Spa Mineralli Spreyli Vücut Yağı
15239 Swedish Spa Mineralli Yenileyici Gece Vücut Losyonu - indirim yok
15237 Swedish Spa Mineralli Deniz Tuzu İçeren Vücut Arındırıcısı - indirim yok
7116 Optimals Dengeleyici Gece Jeli - indirim yok
7117 Optimals Dengeleyici Gündüz Jeli SPF 8 - indirim yok
7115 Optimals Dengeleyici Matlaştırıcı Losyon SPF 8 - indirim yok
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Not: Fiyatları yazmıştım ama fiyat yazmak yasakmış, bu yüzden sildim... Özetle ilk 3 ürün Nisan kataloğunda yok, diğerlerinde de Nisan'da indirim yok...