- Konu Sahibi minel axsxk
-
selam hanımlar bu ay ki katolokta colour IIIuminate eye crayon ışıltılı kalem göz farının renkleri varmı acaba??? yoksa sadece katoluktaki renkmi varr bi bakarsanız sevinirim boshayallersmile
kızlar visions maskara nasıl? mavi olanı iyi renk veriyormu?
arkadaşlar satışlar nasıl gidiyor benimki 155 bp oldu devamı da gelecek
Ve smookey farım ve nude rujum geldi. Tek kelimeyle harika.
Ruj dolgunlaştırıcı özellikli olduğu için karıncalanma yapıyor; ama kalıcı ve renk açısından harika
nisan için mi 155 bp. maşallah, ben ayın 15 inden sonra gösteriyorum katoloğu, herkes beklemekten bıkıyor çünkü...
bu arada merak ettim arkadaşım, direktör müsün?:icecream:
kızlar k3 te ki siparişllerle gelen kargo sıfırlama ürünü ayak arındırıcısının kullanımı hakkında bilgisi olna var mı?
ilk kullanımda topuğunu güzelce topuk taşıyla taşla sonra arındırıcıyla ovalyarak yıka durula daha sonra topuk kremini sür haftada 1 kere arındırıcıyı kullansan yeter topukların yumuşacık oluyor
ecrinsunbul, ben de senin gibi yapıyorum ayın 1-2 sinde sipariş veriyorum, yeni katolog 4-5 i gii geliyor. ama ayın aşında gösterdiğim kişiler 1 ay siparişlerini beklemekten sıkılıyorlar, ben de onların sorularından:)
benim ekibim yok yani şöyle: vardı 3 kişi dağildı, vazgeçtiler, bende üye yapmaktan sıkıldım, kimse kabul etmiyor, bu da benim onurumu kırıyor açıkçası. ben Özgül Çingilin ekibindenim.
kızlarr ben SAMSUNDAN bir oriflame temsilcisi arıyorum umarım burda bulabilirim....aradığım bazı ürünler var ve çevremde oriflame satışı yapan yok SAMSUN dan birileri varsa lütfen bana ulaşsın....
Nisan katalogu gelmiş olan birisi acaba bi kaç ürünün fiyatını sorsam söyleyebilir mi yani satış fiyatı değil bizim alış fiyatımızı..Yani çok sevinirim..Eğer nisanda indirime gircekse şimdiden almıycam yok girmiycekse almam lazımm..
4930 Skincare Leke Görünümü Hafifletici
10837 Swedish Spa Mineralli Vücut Arındırıcısı
10839 Swedish Spa Mineralli Spreyli Vücut Yağı
15239 Swedish Spa Mineralli Yenileyici Gece Vücut Losyonu
15237 Swedish Spa Mineralli Deniz Tuzu ıçeren Vücut Arındırıcısı
7116 Optimals Dengeleyici Gece Jeli
7117 Optimals Dengeleyici Gündüz Jeli SPF 8
7115 Optimals Dengeleyici Matlaştırıcı Losyon SPF 8
Teşekkür ederim şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?