- 12 Aralık 2009
- 302
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
bilgisi olan yok mu??
özelden sorduğun için ben oradan cevap verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisi olan yok mu??
benım arkadasım gecen ay uye oldu fakat hıç begenmedık hep krem var nıye böyle kımsede almıyor kendımız urun alıyoruz sadece bırakıcak oda hıçbışı anlamadı satması ıçın urun yollamışlar fıyatları çok pahalı ve tutulmayan urunlerden gerı ıade yapıcak arkadasımda
özelden sorduğun için ben oradan cevap verdim
benım arkadasım gecen ay uye oldu fakat hıç begenmedık hep krem var nıye böyle kımsede almıyor kendımız urun alıyoruz sadece bırakıcak oda hıçbışı anlamadı satması ıçın urun yollamışlar fıyatları çok pahalı ve tutulmayan urunlerden gerı ıade yapıcak arkadasımda
baktım ama göremedim :1no2:
ben bundan 4 yıl kadar önce 5-6 ay yaptım.o zmanlar daha da pahalıydı.ve bugünkü kadar kampanya yoktu.
bence son zmanlarada bayağı bir değişim olmuş. (bu ayki kataloğa bakarak yorum yapıyorum).ben önceden geliş fiyatına satardım sadece kargo parasını çıkarsın diye. 7-8 arkadaş birleşip sipariş verirdik.
son zmanlarda güzel değişim olmuş.
göz altı için 16. sayfadaki temizleyici ve 51. sayfadaki kremler 56. sayfadaki göz çevresi kremini tavsiye ederim kullananalar çok menun ve düzenli kullanması gerekir onları birlikte kullanmalı cildini temizlemeden kullanırsa kremi bir işe yaramaz
teşekkürler opuyorumnanaktan
sizin profil sayfanıza bakınca gördüm.burayada yazmışsnız,sağolun.
ecrinsunbul teşekkür ederim bilgi için. alt ekibimle görüşüp sana bilgi vereceğim. özel msj atamıyorum 50 mesajım olması gerekiyormuş. Ayrıca birşey daha sormak istiyorum. grup bp 450 ama ben sipariş girmiyorum bu durumda iskonto kazanabiliyormuyum? bize kayıt olmadan önce kazanabileceğimizi söylemişti. şimdi de 100bp sipariş girmemiz gerektiğini söylüyor.