- 9 Aralık 2012
- 3.666
- 8.255
- 358
- 30
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.041
giordani serisi mükemmel zaten ..
ever lasting fondoten den çok memnun müşterilerim bence denemeye değer..
katalogtan seçtiğin renk numarsıyle gelen sipariş aynı birebir geliyor oriflamede ..
cilt renginin bi ton koyusunu seçerseniz çok doğal duruyor
giordani serisi mükemmel zaten ..
ever lasting fondoten den çok memnun müşterilerim bence denemeye değer..
katalogtan seçtiğin renk numarsıyle gelen sipariş aynı birebir geliyor oriflamede ..
cilt renginin bi ton koyusunu seçerseniz çok doğal duruyor
aslında ecobeauty(dogru mu yazdım emın degılım su an) fondotenlerı merak etmeye basladım ama rengını nasıl sececegımı bılmedıgım ıcın bekletıyordum.
bı koyusuymus puf nokta demekkı, sırf bunu bılmedıgım ıcın hıc fondoten almamıstım, sağol canım
ecobeauty serisi de çokkkkkkkkkkk güzel bi seri.. kremi vucud jeli fondoteni hepsini gözü kapalı tavsiye ederimm
hımm hazır ındırımdeyken bı serı yapmak lazım bu ay desene...
Eyvahh eyvahhsuper aklımda kalan bır serıydı ama emın olamamıstım..
bu ay ekstremı esım gorunce kalpten gıdecek
oriflame türkiye
Kızlaaaaaaarrrrrrr nerdesinizz hadi gelin artıkk hiç mi oriflame yapan yokk
Gelin sohbet edelimmmmmm
Selamlar ben de daha yeni başladım oriflame ciliğe.Ama ben satıcı değil alıcı olanlardanım.Kendime alıyorum yani.2. siparişimi verdim bu ay.Nasılsınız?
Ohh bee:)) kızlar hoşgeldinizzzben de daha çok yeniyim öncelikle kendi ürünlerimi almak için danışman oldum eşe dosta da satacağım bakalım.bayılıyorum kozmetiğe
sizde durumlar nasıl bp leri tamamlayabiliyor musunuz
Ohh bee:)) kızlar hoşgeldinizzz
bende 3 aydır bu işin içindeyim..
seviyem 15
21 olmayı çokkkk istiyorummm
Neler yapıyorsunuz oriflame için? ev toplantısı vs..
hangi şehirlerdesiniz veee
direktörlerinizle aranız nasıl??
ben edirnedeyim direktörüm izmirde yardımcı oluyorher anlamda.daha çok yeniyim ilk siparişimi vereceğim :)
seyiye 21 olunca ne oluyor 3 ayda iyi yol kat etmişe benziyorsun neler yaptın azıcık tüyo ver bize
Bence oriflame e ağırlık verinn burdaki kazanç hiç bir işte yokkHoşbulduk canımşu aşamada birşey yapmıyorum açıkçası.çükü bi taraftan web tasarımla uğraşıyorum.çok vaktim olmuyor yani.Burdur'dayım ben.ama direktörüm Antalya'da.Saolsun en başından beridir çok çok yardımcı oluyor.Bakalım marttan sonra 3 aycık bir boşluğum var.o ara nasıl parakazanacağım konusunda yardım istiycem bakalım kendisinden
ben edirnedeyim direktörüm izmirde yardımcı oluyorher anlamda.daha çok yeniyim ilk siparişimi vereceğim :)
seyiye 21 olunca ne oluyor 3 ayda iyi yol kat etmişe benziyorsun neler yaptın azıcık tüyo ver bize
Bence oriflame e ağırlık verinn burdaki kazanç hiç bir işte yokk
AAaa bende izmirdeyim..
Benim de direktörüm çok ilgili.. işi öğretmek adına elinden gelen herşeyi yapıyor hergün 1 ev toplantısı yapıyoruz ve yaptığımız kişilerden 2 tane referans istiyoruz.. tanıdıkların tanıdığı derken 90 kişi olduk 3 ayda..
primim gayet iyi şimdilik..
21 olunca üst danışman oluyorsun ve primin yaklaşık 1500 tl veya üstü oluyor..
direktörünüzü mutlaka tanıyorumdur
Bence oriflame e ağırlık verinn burdaki kazanç hiç bir işte yokk
Evet aynı şehirde olmak büyük artı..wawwwwwwwwww diyorum ama benim burda o kadar imkanım yok bulunduğum yer itibariyle.direktörünle aynı şehirde olman birlikte çalışmanlda etken bu kadar ilerlemende sen suan ne kadar pirim alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?