- 25 Eylül 2011
- 347
- 8
- 318
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.001
Merb arkadaslar ben kasım ayında üye oldum fakat kataloglar bugun elıme gectı anlayamadıgım bır suru konu var her üründen mi yüzde 30 kar edılıyor yanı ürünü 10 tl ye satıcam ama aslında o ürün bana 7 tl ye mi gelecek ... Ya soruyu bıle soramıyorum oyle karısıkkı kafam :d toplamda 50 tl lik ürün siparişi topladım diyelim bankaya ödememiz gereken miktar 50 tl mi oluyor karımızı sonradan mı verıyorlar yoksa kar payını cıkarıp mı yatırıyoruz bankaya yda hernereye yatıracaksak
295 lira kredi limitiniz var yani zaten bu tutardan fazla sipariş veremezsiniz ya da veremez :s Ben de sponsoru olduğum kişi adına sipariş verdim ya da kendi ürünlerimi ona aktardığım oldu ama bu karşılıklı anlaşmaya bağlı ve ben online siparişi gerçekleştirirken kartımla nakit ödedim onun siparişini de..
Cevap için sağol canım. Ayıptan öte bir şey bu, resmen güvenlik açığı var oriflamein bu konuda. Bu oriflame bana sormuş mu acaba "sponsorun senin yerine sipariş versin mi, ona bu yetkiyi tanıyor musun" diye? Bu kadın milyarlık harcama yapıp benim üzerime yıkabilirdi, faturada benim adım geçiyor. Hem madem sponsrun böyle bir hakkı var faturayı da ona kessinler madem, ayırt edilsin yani. Ya da buna yönelik bir işlem olsun, kişi seçebilsin sponsorunun kendi adına sipariş verip veremeyeceğini, ne rezalet bu yahu. Hadi kadın bana bazı mazeretler sundu, şu tarihte ödeyeceğim dedi. Güvendim şimdilik ama insanlık hali ya ödeyemezse? İptal ettireceğim üyeliğimibu korkuyla yaşayamam ben. Bir bakıyorum mailime fatura gelmiş, süpriz! Söylediği tarihe kadar bekleyeceğim, ödenmezse vade dolmadan sırasıyle oriflame, tüketici hakları ve savcılığa başvuracağım.
O kişiye ait diyorsun ama faturayı benim adıma kesiyorlar o nasıl oluyor? Ben de de duydum icralık olanları, bana zaten ödetemezler, ödetseler de burunlarından getiririm zaten, bu ülkede hukuk var da çektiğim sıkıntı da bana kalır.
Canım bu noktada yanlışlık var, şirket katalog gönderiyor, bana birkaç defa göndermişti, devamlı göndermiyor ama bazen sipariş dışında bi bakıyorum katalog gelmiş, kendi yanından yolluyo yani
yeni üyelere ilk defa göndermiyor. mevcut üyelerden iki ay sipariş vermeyenlere gönderiyor.
Valla bende kaç aydır sipariş vermiyorum ama katalog matalog yok
aralık katalogunun arkasındaki ocak katalogu ama gerçekten indirimleri güzel bu arada üye olmak isteyen varsa yardımcı olabılırım sponsor kodum 2087324
O zaman ben Ocak kataloğunu bekleyeyimPeki elinde Ocak kataloğu olup da sitede paylaşacak olan var mı ? Avondakiler paylaşıyor hep kataloğu bu bölümde, Oriflamede pek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?