- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.981
giordani 48 tl olan hediyelerin kodlarını ayrımı girecem
slm arkadaşlar ben de danışmanlığımın ilk ayındayım ilk siparişlerimi aldım ama hediye gelmedi ikinci ayda mı gelir tşk ler hepimize bol kazançlar
bende bi ara oriflame temsilciliği yapıyordum. ama sonra bıraktım.yaklaşık 2 yıldır da sipariş girmedim hiç.
dün bi sayfama gireyim dedim. ama danışman kodumu kabul etmedi.
üyeliğim iptal mi edilmiş yani ? anlamadım..
evet tatlım iptal edilmiş, bir yıl boyunca sipariş vermezsen üyeliğin düşer
o kadar tereddüt yaşadım ki bazılarına bu sebeple icra takibi gelmiş falan... birde yeni üyelikten sonra katalog ne kadar süre içinde elime gelir acaba?
tereddüt yaşamanıza gerek yok. sizin hesabınızdan sipariş verseler bile ürünleri siz teslim almadıysanız size kimse para ödetemez. sorumluluk o direktördedir. şirket size katalog göndermez kataloglar siparişşe eklenişyor. sponsorunuzdan katalog göndermesini istemelisiniz.
Sponsor diye bana atadıkları kadın ben bpmi tamamlayayım diye benim adıma sipariş girmiş, onu ben ödeyeceğim diyor. Kaldi ki ben kendi adıma bir şeyler alacağımı, satış amacım olmadığını belirtmiştim. Sinirlerim tepemde, ödemezse soluğu savcılıkta alıcam, dolandırıcılıktan dilekçemi vereceğim. Sponsorun sizin hesabınızdan bir şeyler almasını nasıl önlersiniz bayanlar? Aksi halde üyeliğimi iptal ettireceğim çünkü.
iki ay önce üye oldum ıkıncı ayımın şiparişinide verdim hediye almadım malesefkı neyı sipariş ettiysem o geldi... ekstra olarak koku kağıdı vardı:26:
tatlım oriflameyi arayıp durumu bildir. onlar yönlendirirler seni, danışman da hakkaten ayıp etmiş, bi sorsaymış önce bari, sen müşteri hizmetlerinin ara, bilmiyorsan no yu yazıyorum:
Oriflame Müşteri İlişkileri
Pazartesi - Cuma günleri arasında, 08:00-19:00 saatleri arasında açıktır.
Telefon: 0212-3556060
takım liderliği sözleşmesi olanlar ve direktörler sizin hesabınızdan sipariş verebilir. doğru olan üyeye sorup izin alarak sipariş vermektir. ancak bazen sormadan yapanlar çıkıyor. ancak şunu unutmayın ki verdikleri bu siparişin tüm sorunluluğu o kişiye aittir. size hiç bir şekilde borç çıkartamazlar. eğer sizden habersiz sipariş verilirse ve size kargo gelirse kabul etmeyin bunu ve anında şirkete durumu anlatın. böyle bi durumda o kişinin şirketle ilişiği kesilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?