- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #7.841
kızlar hata yaptığınız bir nokta var...katalog parasını siz isterseniz ödersiniz 5 li 4,99 katalog ücreti sipariş düzenleme ile silinebilir.kargo ücreti yerine de ücret sıfırlama kodunu girerseniz herşey istediğiniz gibi olur.kargo ücreti yerine ürün gelir.web siteme girerseniz iletişime geçer ayrıntılı bilgi veririm...
VERY ME ikili göz farı koydu listeme ürün sıfırlama kodunu girdiğimde.haberiniz olsun GREENLi bişeydi.
very me serisinin ikili yeşil farı geliyor evet :)
ya kızlar bana fazladan bir parfüm gelmiş. neden koymuşlar anlamadım? faturada görünmüyor. hediye falan mı acaba anlayamadım? :26:
evet tatlım hediyedir o, hangi parfüm gelmiş güle güle kullan :)
hediye parfm dediğin numune mi canım ? valla ben ELVİE - PEMBE VOLERA- MOON -SUN olandan sadece volerayı begendim.gerisi öylece duruyobu son katalogtaki amazonlu bi kuku var onu çok merak ediyorum neye benziyo.ama adına bakıp da aldanmıcam artık illa kolumda denemeden parfüm almıcam bi daha.
bu kargo süresi yavaşladı mı yoksa siparişler çok mu yoğun acaba anlayamadım? çarşamba sipariş verdim, cumartesi paketlenmiş... sanki önceden daha erken oluyordu...
her defasında hayal kırıklığı yaşıyorumaldığım rujlardan sadece 1 tanesine eh işte dedim.hiç gösterdiği renkle alakası yok fondöten nemlendirici aldım sanki zeytinyağ sürmüş gibi parlıyo cildim kuru olmasına rağmen parfümleri zaten çok kötü aldıklarım elimden kaldı, kullanmıyorum çok mutsuzum ya tutarsa deyip malzemelerin elimde kalmasına
bu kargo süresi yavaşladı mı yoksa siparişler çok mu yoğun acaba anlayamadım? çarşamba sipariş verdim, cumartesi paketlenmiş... sanki önceden daha erken oluyordu...
arkadaşlar meraba ben oriflame wonder alsh eye enhancer yeşil maskara ve ecobeauty nemlendirici fondöten sipariş verdim ama hala kullanamadım çünkü temsilcimden almaya gitmedim, kullananlar varsa fotoğraf koyabılırmı maskaranın yeşil olduğu belli oluyomu ?temsilci oldum siparişlerim 0bugün geldi kendime tonik maske vb seyler aldım ama internetim olmadıgı için başka birisinden benim hesabımdan sipariş vermesini istedim. yanlışlıkla Silk Beauty hand kremde sipariş vermiş fiyatı 5,31 faturayı hala ödemedim iade etmek istiyorum yardımcı olabilirmisinz ? eyeliner aldım sürdüm sonra sildim gözümü çok yakıyo hala gözüm sulanıyo onuda iade etmek istiyorum. iade konusunda kargo ücretini yine benmi vericem ? iade ettikten sonra paramı nasıl alıcam ? yardımcı olursanız çok sevinirim
her defasında hayal kırıklığı yaşıyorumaldığım rujlardan sadece 1 tanesine eh işte dedim.hiç gösterdiği renkle alakası yok fondöten nemlendirici aldım sanki zeytinyağ sürmüş gibi parlıyo cildim kuru olmasına rağmen parfümleri zaten çok kötü aldıklarım elimden kaldı, kullanmıyorum çok mutsuzum ya tutarsa deyip malzemelerin elimde kalmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?