- 21 Ocak 2010
- 382
- 8
- Konu Sahibi minel axsxk
hiç yok mu 45 yaş üzeri müşteriniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar size bişi sorabilirmiyim...
Ben bu ay oriflame temsilcisi oldum her ay kataloglar düzenli olarak gönderiliyormu yoksa sipariş listesine bi sonraki katalogtan istediğimiz sayıda ekliyormuyuz. Yeni olduğum için sizden yardım almak istedim..
merhaba arkadaşım sipariş verdiğinde sonraki ay otomatikmen ekleniyor.ama sipariş vermedğin de postayla yolluyorlar 1 tane ücretsiz. ama sipariş verirken dikkat et 5 tane otomatik ekliyorlar paralı sen eğer okadar işine yaramıyrsa kaldır onu
iki renkliler var arkadaşım, 7,90. aşlanlar çok memnun bende.
aplaaa antalyada oriflameciiiiiii yokmuuuuuuuu bilmiyorumkismile
canım 2 renkli derken? bu şubat kataloğunda vardı bir alana bir bedava die ben martta bitek kalem almak istiyorum mart kataloğum elime geçmediği için varmı yokmu bilmiorum ya yardımcı olursan çok sewinirim gerçekten.şimdiden çok tşkler canım
time reversing satmıyor herhalde kimse? ya da kötü bir ürün sonucunu çıkartmak üzereyim.
merhaba arkadaşlar bende kendime bir kaç şey alıyorm pek satış yapmıyorm kendimize indirimli alıyoruz ama 7ytl kargo parası olunca zararlı bile oluyoruz ya keşke kargo parası olmasa :1rolleyes: