- 17 Kasım 2009
- 45
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
kocaeli gölcükten oriflame almak isteyen arkadaşlarım var.biri benimle irtibata geçebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
renk açıcı krem ve sabun nasıl?almayı düşünüyorum kararsız kaldım işe yararmıki?*
kocaeli gölcükten oriflame almak isteyen arkadaşlarım var.biri benimle irtibata geçebilir mi?
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. bu ay kargomun başka adrese gelmesini istiyorum o yüzden adres ekledim tekrar ama alışveriş sonuna geldiğimde adres değişikliği yapamıyorum ne yapmam lazım bu durumda
Sadece ben olmadığımı bilmek güzel.. :)
İşin komiği her seferinde 6 tane kataloğu veriyorlar ve ay sonu çoğu olduğu gibi çöpe gidiyor.
Oriflame'ın rujlarının renklerinin çoğu bana çok açık geliyor. Nude renkleri kendi ten rengimden açık ki ben buğday tenli bile değilim. Bilmiyorum herkese öyle mi geliyor.
renk açıcı krem ve sabun nasıl?almayı düşünüyorum kararsız kaldım işe yararmıki?*
kızlarrr bu başlığı yeni keşfettim makyaj bazı almayı düşünüyorum giordani makyaj bazı (şişede olanı) mi yoksa Beauty makyaj bazını(tüpte olanı) mı tavsiye edersiniz?acil cevap bakliyorum.
mrb ecrinsulbul msjını aldım ama msj gonderemıorum 50 gecmemıs daha yardımcı oldugun ıcın cok saol pekı nasıl yapıcaz üyelik ısını nekadar odemem gerekıo pek bılmıorum ben bilgilendirirsen sevinirim cnm cok saolllll....opuyorumnanaktan