arkadaşlar bu benm 3. katalogum olacak yeni başladım. birşey sormak istiyorum geçen ay 125 bp sipariş verenler için eclat weekend ile maskara seti vardı 9.99a. ben geçen ay yani 17. katalogtan 125 bp yaptım ve o seti almaya hak kazandım.sipariş formuma ekledim 17. katalog siparişlerimi verirken. daha kargom gelmedi. bu ürün seti bana şimdi 17. katalog siparişlerimle mi gelecek yoksa 1. katalog siparişlerimle mi gelecek? bir de ben 17. katalog döneminde onu sipariş verirken alışveriş spetinde parasını ödedim diye hatırlıyorum ama şimdi 1. katalog siparişleri için alışveriş sepetime girdiğimde o set yine var ve karşısında 9.99 yazıyor. kafam çok karıştı acaba iki kere mi para ödemiş olucam ben?? ya da o setin siparişini 1. katalog döneminde mi vermem gerekiyordu anlamadım
ya yine 10 tlye alıyorum zaten 17.katalog siparişiyle gelmedi ürünler 1.katalog siparişiyle gelecek eclat ve rimel seti 1. katalog sipariş formuma otomatik olarak ekleniyor 9.99 diye ama benim merak ettiğim şey 17. katalogta ve 1.katalog dönemlerinin her ikisinde de mi 10ar lira ödedim yoksa 17. katalog döneminde onun siparişini verirken ondan para almadılar da sadece kodu mu girdiler?? şimdi bu 1.katalog döneminde mi parayı kesiyorlar ??
ayrıca 17. katalog döneminde siparişini vermek gerekiyordu onun çünkü şöyle diyordu 17. katalog döneminde 125 bp yapın eclat weekend ve maskara setini 9.99a alın diyordu ya bilen biri yardımcı olsun lütfen