- Konu Sahibi minel axsxk
- #6.601
Bu ay ilk kez dışarıdan sipariş aldım.Az ama bi garip geldi ne kadar zamandır oriflame yapıyorum ve sadece kendime alıyorum. İnşallah insanlar begenir. Siparişlerin biri kuru eller için el kremi, biri dudak kalemi, biri en arka sayfadaki eyeliner, bir de ruj var. Şu simliler var ya onlardan istediler.Kendime selülit kremi aldım. Mucize beklemiyorum ama daha fazla olmasın bari nail art serisini begendim beyazını aldım french yapıcam onunla galiba bir de tırnak süsleme taşı aldım. Altın frsatlardaki gümüş renkli kolyeye öldüm bittim ama bütçem elvermedi haha. Altın fırsattaki mangolu roll-onu öneririm fiyatı 3 tl ama misler gibi bişi kesin roll-onunuz bittiyse alın. Bir de termal fırçayı aldım. Güzel bir şeye benziyor bakalım. Artık elime geçtiginde boooool booool yorum yaparım, beni özleyin anacım
bendensin canım :9)) bende hep kendime alırım ilk defa geçen ay başkalarına sipariş vermiştim bu günde yine ablamlar vs aldık altın fırsatlardan hoş ve baya ucuz erkek çocuklar için set var çanta şapka kemer,fırça,parfüm,duş jeli ayna ne varsa verdim:))
yalnız parfümün kokusu nasıl kızlar karambole verdim ama merak ediyorum iyi mi yaptım??