- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.501
Eki Görüntüle 306607
Kızlar 1. katolog sayfa 109'da ki bu dudak parlatıcılarını kullanan var mı? Hani bazı parlatıcılar da yapış yapış oluyor ya bunlar da öyle mi eğer öyleyse sipariş vermem acaba bilginiz var mı?
sarısı başta ağır gibi ama kalıcı zaman geçtikçe güzelleşiyor vanılya amber baharak karışımı sanki ben ilk basta begenmedım ablam aldı sonra kazaklarından falan zaman geçtikçe güzelleştiğini fark ettim beğendim diğerlerinin kokusunu hiç bilmiyorum
tamam kuzum geçmiş olsun sana üniversite hastanelerindeki dermotologlar daha bilgili olabiliyor aklında bulunsun
berem hiç yok almışken takım olsun diye düşündüm atkı bere farklı olmasın diye benim aklımda atkıda yoktu erkek arkadaşım soktu aklıma halbuki bir sürü atkım var
çok kararsız kaldım eldivenimde yok alıpta ortada kalmakta istemiyorum büyük gelirse kim kullanacak
ben kesin alıyorum o zaman orta rengini alıyorum en son olan koyu kaçar kışın olmaz bence yazın neysede ben zaten kendi ten rengimden acık alırım çünkü fondötendi pudraydı kat kat olunca ister istemez koyulaşıyorsun bu ay alıyorum o zaman kuzucum
very me nin kalemini aldıktan sonra neden soğudum very me nin hiç bir şeyni alasım gelmiyor memnun kalamayacam yine diye ön yargıyla bakıyorum siz rujlarını lipstainleri güzel diyince fikrim değişti aslında ama kimse önermeden very me den bir şey almam artık bana mı denk geldi bende anlamadım
Ay çok hoşsun canım yaa :)) Hakkaten rimel iyi olmayınca kirpikler dediğin gibi oluyoBi de ben o rimelleri sonradan arko kremle çıkarmaya çalışıyodum dökülme de oldu ben de bi ara... Geçti şimdi çok şükür ama rimel sürmeye korkuyorum artık ya :18: Sen rimeli nasıl çıkarıyosun ?
mmrb kızlarr
ben danışmalıkla ilgili bişey sormak istiyorumda daha önceden kaydım vardı oriflame ye ama uzun zamandır sipariş vermemiştim.şimdi siteye girmek istedim fakat danışman kodunun yanlış oldugunu söylüyor..acaba kaydım silindi mi?? yada kodlar mı yenilendi de böyle bir durum var,bilen var mı acaba
rica ederim canım. evet ben aydınlatmasını seviyorum güzel bi far altta kapatıcıda kullanıyorum. hiç ucup gitmedi bugune kadar renk dediğim gibi neredeyse ten rengi
doğal duruyo kaş altımada beyaz bi farım var aydınlatıcı olarak onu cekiyorum yetiyor.
ben beğenmedim o yüzden gece yatarken üşeniyorum çıkarmıyorum sabah bi kalkıyorum kirpikler açılmıyorAy çok hoşsun canım yaa :)) Hakkaten rimel iyi olmayınca kirpikler dediğin gibi oluyoBi de ben o rimelleri sonradan arko kremle çıkarmaya çalışıyodum dökülme de oldu ben de bi ara... Geçti şimdi çok şükür ama rimel sürmeye korkuyorum artık ya :18: Sen rimeli nasıl çıkarıyosun ?
canım iptal olmuş gözüküyor üyyeliğin istersen müşteri hizmetlerini ara bakalım ne diyceklermmrb kızlarr
ben danışmalıkla ilgili bişey sormak istiyorumda daha önceden kaydım vardı oriflame ye ama uzun zamandır sipariş vermemiştim.şimdi siteye girmek istedim fakat danışman kodunun yanlış oldugunu söylüyor..acaba kaydım silindi mi?? yada kodlar mı yenilendi de böyle bir durum var,bilen var mı acaba
Merhaba Nur eger tekrardan bu ısı yapmak ıstıyorsan veya kendıne urun almak ıstıyorsan sana yenı bır uyelık acabılırız aıle fertlerınden bırı adına ve bu ay kayıt parası sadece 5tl 125 bp sıparıs verenlere grubumuz hem kayıt parasını oduyor hemde faturanın oduyor bence bu fırsatı kacırma alıcagın hedıyelerde cabası:)
Kızlar ürünlerim geldi sonundaa
Hepimizin merakla aradığı çingene kırmızısı gibi olan ruj meğer daring red miş bilginize sunuyorummmTam kırmızı ne pembemsi ne mercanımsı tam istediğim renk Garnet attraction zaten gül kurusu demişlerid arkadaşlar daha önceden...Chesnut glory de beklediğimden açık geldi böyle kahverengimsi ama belli belirsiz değişik tuhaf bi renk bakalım daha tam sürmedim
Beauty göz kalemi mavi almıştım gayet güzel bi rengi var tavsiye ederim arkadaşlar beğendimm
Bi fırsat bulduğumda resimleri eklemeye çalışırım rujların renklerini ve de resimlerini
arkadaşlar hizmet merkezlerine sipariş verdiğimizde ne zaman gidip alabiliyoruz, mesela ben şimdi bakırköy hizmet merkezine siparişimi versem ne zaman gidip alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
Sağol canım teşekkür ederim :)
Kızlar ürünlerim geldi sonundaa
Hepimizin merakla aradığı çingene kırmızısı gibi olan ruj meğer daring red miş bilginize sunuyorummmTam kırmızı ne pembemsi ne mercanımsı tam istediğim renk Garnet attraction zaten gül kurusu demişlerid arkadaşlar daha önceden...Chesnut glory de beklediğimden açık geldi böyle kahverengimsi ama belli belirsiz değişik tuhaf bi renk bakalım daha tam sürmedim
Beauty göz kalemi mavi almıştım gayet güzel bi rengi var tavsiye ederim arkadaşlar beğendimm
Bi fırsat bulduğumda resimleri eklemeye çalışırım rujların renklerini ve de resimlerini
Resim koy canımın içi :))
Güle güle kullan canım :) O göz kaleminden ben de aldım gerçekten renk çok güzelmiş :)
promosyonlu ürün alıyorsundur dolmuyordur canım birde katalog fiyatıyla hesaplama danısman fiyatıyla hesaplaman lazım promosyon çalıştır de bi siparişi sonlandırmadanmerhaba kızlar ben yeni üye oldum orflame sipariş vereceğim fakat 25 tllik alışveriş yapmış olmama ragmen 6. sayfadakı göz kalemini indirimli alamıyorum neden?yardımcı olursanız sevnrm
canım ikimizde bellamanianın avatarını örnek vermişizTamam canım koymaya çalışcam
Sağol tatlım :) Daring red tam da senin avatardaki rujun rengi bellamaniacım :))
Kızlar cilt bakım ürünlerinden göz kremi yada bakım kremi alıcam var mı kalitesine çok güvendiğiniz bi krem oriflame tabiiki???
bir şey olmaz kuzum benim üyyemde onun alt üyyesi olan gelinide aylardır yatırmıyorlar 400 lira oldu 1000 mahkeme açsın alsınlar paralarını herkesin ödeyip ödemeyeceğini nerden bilicez sonuctakızlar ya bişi sorcam , benim üyemin üyesi bi kadın ekimden beri faturasını yatırmıyor 200 liraya yaklamış borç , ucu bana dayanır mı bunun acaba :S
canım güle güle kullanEki Görüntüle 308055
Canlarım işte rujlaarr ve ürünlerim :) Smooth definer kalem çıkmamış artık zaten rengi belli olmuyo :)
Soldan sağa : garnet attraction , chesnot glory , daring red...
Bu tender care kremleri daha byük ve de çok hale getirseler çok iyi olucak anacım hap kadar bişey....
Aslında daha canlı renkler yani özellikle kırmızı renk çok canlı ben bayıldımmm:)))) Ve de garnet mükemmel bi renkk...:)))
canım güle güle kullan
kızlar triple core rujlardan kullanan var mı explosive pink rengi benim aradığım pembe katalogdaki rengi eğer aynı şekilde çıkıyorsa dudağa alacağım
ayrıca kalplı rüjlardan pembesi nasıl bu dediğim renge benziyor mu bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?