- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #6.521
bir şey olmaz kuzum benim üyyemde onun alt üyyesi olan gelinide aylardır yatırmıyorlar 400 lira oldu 1000 mahkeme açsın alsınlar paralarını herkesin ödeyip ödemeyeceğini nerden bilicez sonucta
canım güle güle kullan
kızlar triple core rujlardan kullanan var mı explosive pink rengi benim aradığım pembe katalogdaki rengi eğer aynı şekilde çıkıyorsa dudağa alacağım
ayrıca kalplı rüjlardan pembesi nasıl bu dediğim renge benziyor mu bileniniz varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Eki Görüntüle 308055
Canlarım işte rujlaarr ve ürünlerim :) Smooth definer kalem çıkmamış artık zaten rengi belli olmuyo :)
Soldan sağa : garnet attraction , chesnot glory , daring red...
Bu tender care kremleri daha byük ve de çok hale getirseler çok iyi olucak anacım hap kadar bişey....
Aslında daha canlı renkler yani özellikle kırmızı renk çok canlı ben bayıldımmm:)))) Ve de garnet mükemmel bi renkk...:)))
kızlar sonunda benimde ürünlerim geldi çok geç geldi bu sefer
Eki Görüntüle 308002
ablam aldı bunu red devotion burda pembe çıktığına bakmayın ayşegülün kırmızısı resmen bayıldım bu renge
Eki Görüntüle 308003
daring red açık kırmızı bellamanianın avatarındaki kırmızıdan
Eki Görüntüle 308004
red copper kahverengi kırmızı resmen kırmızıyla alakası yok
mercan rengi olan coral wawe hiç olmadı bana yavru ağzı renginde
pink passion çok açık kaldı dudağımda belli olmadı resmen
canım ikimizde bellamanianın avatarını örnek vermişizyazıyı daha okumadan bende aynısını yazmışım
Rujlar ne kadar harika duruyor daring red çok çok güzel... Güle güle süslen canımm :)
Canım daring red çok çok güzelmiş hepsi de çok yakışmış sana, dudağında çok güzel görünüyorlar güle güle kullan canım :)
Eki Görüntüle 308002
ablam aldı bunu red devotion burda pembe çıktığına bakmayın ayşegülün kırmızısı resmen bayıldım bu renge
Eki Görüntüle 308003
Eki Görüntüle 308004
Eki Görüntüle 308055
Canlarım işte rujlaarr ve ürünlerim :) Smooth definer kalem çıkmamış artık zaten rengi belli olmuyo :)
Bu tender care kremleri daha byük ve de çok hale getirseler çok iyi olucak anacım hap kadar bişey....
Aslında daha canlı renkler yani özellikle kırmızı renk çok canlı ben bayıldımmm:)))) Ve de garnet mükemmel bi renkk...:)))
Elasu* tam olarak bilmiyorum ama oriflame'in sitesinde yazıyordu okumuştum ordan bakabilirsin :)
Kızlar ürünlerim geldi sonundaa
Hepimizin merakla aradığı çingene kırmızısı gibi olan ruj meğer daring red miş bilginize sunuyorummmTam kırmızı ne pembemsi ne mercanımsı tam istediğim renk Garnet attraction zaten gül kurusu demişlerid arkadaşlar daha önceden...Chesnut glory de beklediğimden açık geldi böyle kahverengimsi ama belli belirsiz değişik tuhaf bi renk bakalım daha tam sürmedim
Beauty göz kalemi mavi almıştım gayet güzel bi rengi var tavsiye ederim arkadaşlar beğendimm
Bi fırsat bulduğumda resimleri eklemeye çalışırım rujların renklerini ve de resimlerini
Burası birbirimize destek olduğumuz bilgilendirme ve yardımlaşma amaçlı bi topik..Lütfen ticari amaçlarınızı ortaya dökmeyin buradaÜye kaydı yapmaya çalışmayalım
Eki Görüntüle 308002
Eki Görüntüle 308003
Eki Görüntüle 308004
Eki Görüntüle 308055
Sağol canım :)
O triple rujlardan ben de alıcam ama çözemedim kalpli olanlarla ne farkı var normal olanların???
3 lü sürpriz ürünlerden alan var mı aranızda arkadaşlar? neler çıkıyor genelde
bellamania çok teşekkürler canım, evet orda yazıyormuş dün akşam üstü verdim bugün aldım siparişlerimi ama 22.00 dan sonra verilen siparişler 2 iş günü sonra veriliyormuş.Benim gibi bilmeyenlerede faydası olur umarım.
ocak 1. kataloğu eline geçen varmı arkadaşlar, bu katalogta 22 aralıktan sonra verebiliyoruz sanırım siparişlerimizi yanılmıyorum değil mi ??? bir de tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa sevinirim ürünler hakkında pek bilgim yok satarken tavsiye, öneri istiyorlar özellikle el vücut kremleri ve cilt temizlik ürünlerinde tavsiye istiyorum
1.kataloğu, 22sinde sipariş girebiliyosn cnmonun dışında el-vücut kremleri için el- handadvance serisi var onu önerebilirsn güzel kokulu ve nemlendirmesi iyidir. vücut için parfümlü kremleri veya silk&beauty serisinin kremlerini önerebilirsn yeni katalogta silk&beautynin yeni serisi çıkıyo kokusu çok hoş sonraaa cilt temizlik içinde genel amaçlı banyo için duş jeli önereblrsn ama benim gibi duşjeli sevmeyen olduğunda sabunlarını öner çünkü çok iyi köpürüyolar kokuları fln iyi rollonlar ve tendercare güvenle önerebilrsn iyi ürünlerdir kesinlikle yüz temizleme ürünlerindeyse cilt tipine göre hareket et, onun dışında essentialsın 3ü1arada temizleyicisini önereblrsn göz makyajı hariç yüz makyajını çıkarmada kullanabilirler, onun dışında göz makyajı içinde waterproof makeup remover var bu ay son syflarda yer alıyo onu önerebilirsn.. aklıma geldiği kadarıyla bu kadar cnm, ama spesifik bi özellik ararsan sor yine cvplarız
sağol canım ama ben kırmızı kullanamadığımı anladım yakışmadı sanki hastayım bi de acaba ondan mı rengim soluk çıktı anneme verdim hepiciğiniCanım daring red çok çok güzelmiş hepsi de çok yakışmış sana, dudağında çok güzel görünüyorlar güle güle kullan canım :)
1. dudak ablamın diğer 2 dudak benim hasta olduğum için çatlamış haldeler birdeanaaamm onlar nasıl dudaklar angelina jolie gibiiigüle güle kullan şekerim..
bellamania çok teşekkürler canım, evet orda yazıyormuş dün akşam üstü verdim bugün aldım siparişlerimi ama 22.00 dan sonra verilen siparişler 2 iş günü sonra veriliyormuş.Benim gibi bilmeyenlerede faydası olur umarım.
ocak 1. kataloğu eline geçen varmı arkadaşlar, bu katalogta 22 aralıktan sonra verebiliyoruz sanırım siparişlerimizi yanılmıyorum değil mi ??? bir de tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa sevinirim ürünler hakkında pek bilgim yok satarken tavsiye, öneri istiyorlar özellikle el vücut kremleri ve cilt temizlik ürünlerinde tavsiye istiyorum
canım pink passion hiç çıkmadı dudağımda rengi aynı kendi dudağım gibi oldu çatlaktı bir de ondan mı anlamadımgüle güle kullan kuzumcoral wave ve pink passionuda koyarmsn en azından bilgi olur
çok teşekkürler canım, önerilerini not ettim ürünler hakkında bilgim olmayınca bu nasıl hangisini tavsiye edersin dediklerinde donup kalıyorum iyi memnun kalmayacakları şeyleri satıpta tekrar geri dönüş yapmamalarıda üzer beni sonuçta :) tekrar çok teşekkürler...
canım pink passion hiç çıkmadı dudağımda rengi aynı kendi dudağım gibi oldu çatlaktı bir de ondan mı anlamadım
coral wave yi sevmedim ya bana yakısmadı ya da artık alısmısım kendı renklerıme farklı bır renk ruj kullanınca gözüm alışmıyor sanırım rujuda arkadaşım aldı aynı mercan rengi onu tekrar sürüp çekemem kuzum soryama direk mercan rengi isteyenler çekinmeden alabilir
Kızlar Elvie White Magic'in kokusu nasıl ?
KIZLAAAAAAAAAAARR Oriflame'den mail geldi; wonder colour rujlar stokta bittiğinden hdyra colour ruj veriyolarmıııış tekrar sipariş vereceğim sanırıııım Allah'ımmtwiligt, prenses_84, koko, gsem_lee, kızlar bilginizee :))
KIZLAAAAAAAAAAARR Oriflame'den mail geldi; wonder colour rujlar stokta bittiğinden hdyra colour ruj veriyolarmıııış tekrar sipariş vereceğim sanırıııım Allah'ımmtwiligt, prenses_84, koko, gsem_lee, kızlar bilginizee :))
İyi de sipariş verirken şimdi hangi kodu yazacaz hydra colour mu wonder mı acaba??
ayy inanmıyorum yaa neden söyledin bunu bana şimdi daha borcumu ödemedim 152 tl.bu ay kozmetiği baya abarttım kızlar ya inanmıyacaksınız 1 ayda 750 tl para harcadm kozmetiğe oriflame yetmiyomuş gibi bide farmasiden aldım...Artı bide douglas,watsons,platin derken hooopp cepte para kalmadı keşke söylemeseydin bana rahat duramam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?