- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi minel axsxk
- #6.381
tatlım eclat sport aldım onumu dıyosun normal eclatımı bu guzel gıbı ama sankı kalıcı deıl demarco ındırımde deıl malesef ya:S belkı kat kat kazanda falan olursa alırım yanı ben bırını satıcamda sence ascendatımı ayırıyım erkek arkdasıma eclat sportumu bıdahakınede ascendantın sıyahını almayı dusunuyorum umarım guzeldır:S
canım demarco nasıl indirimde değil bu katalogda 17. katalogda demarco ve diğer 2. 3. gruptan urunlerı alıyorsun 39.90 ödüyorsun sen 18. katalogdamı almayı düşünüyorsun erkek arkadaşına parfüm eclat sportu hiç bilmiyorum ama normal eclat aşırı kalıcı çok güzel bi koku
ascendalt sıyahınında kokusunu bılmıyorum bende erkek arkadasıma beyazını almıstım bu ay baktım sıyahının deodorantı var alsam mı dıye buraya sormustum beyazlıyla kokusu benzesıyorsa sıksın dıye kımse yorum yapmadı sen bılıyorsan beyazla sıyah benzesıyor mu kokusu ona gore sıyahının deodorantından alıyım
bu ay alacaksan demarco al dıger gruplardanda kendıne ürün al yada aldıklarını satarsın erkek arkadasına aldıgın parfümü çıkartırsın
ama bence ascendalt beyaz guzel bı kokuda sen begenmedıysen bır sey dıyemem