- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.741
arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim, aranıza çoktan katılmış bir üyeyim ama son zamanlar pek fırsatım olmadı yazmaya
ben optimals even out spf 20 gündüz kremi, gece kremi, roll on hiperpigmentasyon ürünlerinin 3 nü de aldım,
çocukluktan bu yana çillerle ugraşıyorum büyüdükçede buna karaciger lekeleride eklendi sanırım şuan tedavi görüyorum karacigerimden.
bu ürün etkili mi? 5 gün oldu kullanıyorum sızce işe yararmı,
gece kremini bayagı begendim ama gündüz kremi biaz katı sanki yaglı yapıyor ama cildimin yaglı olmasına bakmadan kullanıyorum sonuçta çok sıcak degil havalar..
bir bilene sorayım dedim
sevgiler.
roll onu beğenirsen banada haber ver.almayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim BULUTT,
Sende belirgin bir şekilde pigmentasyon sorunu varmı, eger yoksa sadece kenardan bakan birisi belki farkeder,
Ve ya belkide hiç bir etkisi yoktur kim bilir:)
Sevgiler.
sana şöyle deyim.ben 1 aydır sadece gece kremini kullanıyorum.ben bişi anlamadım ama geçen 1 arkadaşım (kremi kullandığımı bilmeyen biri )beyazlamış cildin dedi.
oriflame ürünleri fiyat/boyut kıyaslamasında sınıfta kalır bence
rujlar, rimeller küçücük geliyor o fiyatı buna mı ödedim diyorsunuz bu yüzden temsilcilik yapmadan önce düşünün çünkü eleştiriler size gelecek
Bi sonraki kataloğu bende göremiyorum
Sipariş vereceğim yeni üye olarak mevcut siparişiniz için bir adet 16358 (pıtrak otu özlü maske) alma hakkınız vardır diyor ekliyorum sepete ancak o zaman da fiyatlı almış gibi yapıyor ücretsiz vermiyor. Nasıl oluyor yardımcı olur musunuz?
bellamania ve kozmetik yardımlarınız için çok teşekkür ederim verdim siparişimi :)
Bende neden sonraki katalog görünmüyor? Sadece son katalog görünüyor 15. olan:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?