- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.761
Valla kızlar 16. katalog süperrrBu ay zaten sipariş vermekte kararsızdım vazgeçtim ayın 10unda verecem Ama bütün almayı düşündüğüm parfümler indirimde olmaz ki bu yapılmaz ki yaaaa
Bu arada tırnak bakım ürünlerinden yeşil küçük tüpte katikül giderici jel kullananlar memnun musunuz acabaa?
Merhaba, 7016 kodlu uçuk pembe renkli embrace edt hafif ,narin çiçek kokusu olan bir parfüm, 17588 kodlu intense embrace edt ise (koyu pembe renkli ) yine çiçeksi koku içerir diğerine göre biraz daha yoğun koku içerir. Bilgilerinize...
Ya ben katologu bulamadim deliriciimnerden buldunuz biri özele yada buraya link atsa veya nerden buldugunu söylese lütfeen
arkadaşlar benim elimde katalog yok netten bakıyorum kargo ücreti ödeyene ne hediye geliyo söyleyebilirmisiniz ona göre sipariş vericem de
kokoooo
ben bu katalog fresh pink allıkla,hipopotam sabun sipariş verdim arkadaşa,az olduğundan kendim vermedim
16.katologta kargo ürünü lipfestive ruj dazzle brown ben de rengini merak ediyorum esmerim yakışır mı bana bilemiyorumm kararsızım :/
nerdesin kuşum sen yaaa
17053 Lip Festive Ruj - Oriflame cosmetics cnm bu linkten rengini görebilirsnrenk olarak en sondaki sıfırlama ürünüymş
koko hızır gibi yetiştin canım teşekkür ederiim :)
16.katologta kargo ürünü lipfestive ruj dazzle brown ben de rengini merak ediyorum esmerim yakışır mı bana bilemiyorumm kararsızım :/
ya arkadaşlar sipariş vercem ilk defa altın brosurden ama diyoki bpli sipariş veren ordan alabiliomus nasıl yani normal katalogdan 1 bp versem bıle onları almaya hakkım oluyormu?
eskiden 100 bp yaparsan altın broşürden ürün alma şansın oluyordu ama artık öyle deil değişmiş bpli sipariş vermen yeterli..Yani 1 ürün alsan bile.Altın broşürden alabilirsin artık..
çok saol bazen el kremi falan verıolar eger öyleyse sipariş vermiyecektm
siparişimi verdim şimdide ödeme yapamıyorum =( kredi kartıyla ödemeye çalışıyorum hata oluşuyo ödeyemiyorum acaba siparişim geldikten soramı ödemem gerekiyor kartımda da bi sorun yok belkide sitede vardır yarın yıne deneyecegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?