- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.601
merhaba. siparişimi en sonunda verdim.peki kargoya ne zaman verilir? ne zaman sonra kargomu takip edebilirim? çok soru soruyorum kusura bakmayın. daha yeniyim de
cnm bende bu ay uye oldm indirimden yararlanarak:) netten siparişlerimi verdiğim gece tele msj geldi kargodan kargonuz yola cıkmıstır dıye .. istanbula 500 km uzakta bı sehrdeysen kdr 1 gun ıcınde gelıyomus en geç 3 gün içinde gelıyomus bnm bldgıme gore..ben cumadan vermıstm sıparısı pazartesıye sarktı ..cmrt pzr krgo clısmadgı ıcın ...banada kargo sıfırlama urunu gelmedı
ben bugün 2 gibi sipariş verdim ama mesaj gelmedi...kargo sorgulama sayfasında da birşey yok...erken mi acaba daha...
arkadaşlar kargo sıfırlama urunu ucretı odedıgım halde gelmedı pekı sımdı ne ypmam lazım ??? musterı hızmetlerınmı aramalaym=?
arkadaşlar kargo sıfırlama urunu ucretı odedıgım halde gelmedı pekı sımdı ne ypmam lazım ??? musterı hızmetlerınmı aramalaym=?
aynen bana da gelmedi mavi göz kalemi göndermişler stokta kamadıysa kahverengi rimel gelmesi gerekmiyor muydu?
arkdslr npmm lzmmm ya bu urun nası gelır bana
aynen bana da gelmedi mavi göz kalemi göndermişler stokta kamadıysa kahverengi rimel gelmesi gerekmiyor muydu?
faturanın üstünde sponsor ve direktörünün numarası vardır. onlardan birini ara. sana direktörünü ararsan daha iyi tabi çünkü en güçlüsü o. işte direkötürün sana ne yapman gerektiği söyler. ya kargoyla gönderir oriflame sana. yada bir dahaki ay sipariş verdiğinde o siparişine eklerler... yapcak bişey yok canım.
emina bu arada rimel göndermek zorunda değiller. eğer stokta kalmadıysa farklı bi ürün gönderirler. bu ay deo olduğu için eğer stokta kalmadıysa başka markanın başka bir deo'sunu gönderirler.
bana mesela 2 3 ay önce kargo ürünü mavi rimeldi. ellerinde olmadığı için bana gg'nin kahverengi rimelini yolladılar.
canım faturanı fax çek üzerinede ücret sıfırlama ürününün gelmediğini yaz kısa sürede yolluyorlar
ben bugün 2 gibi sipariş verdim ama mesaj gelmedi...kargo sorgulama sayfasında da birşey yok...erken mi acaba daha...
üzerine derken fatura kagıdının uzerınemı yazıcaz yoksa ayrı bı kagıdamı ??
ya bişey dicem ben 2 saat önce faturamı yatırdım. geldim şimdi baktım faturam ödenmiş. acaba böyle bişey olan oldu mu? hep ertesi gün hesaba geçiyorlardı. İNG Bank ile ödedim ilk defa...
faturanın üstüne yaz bişey olmaz. hani 2. sayfada boş bi yer varya altında fatura tutarı falan yazıyo işte o aradaki boşluğa yaz yolla... sonuçta onlarıda okuyanlarda insan anlarlar ne demek istediğini
fatura 4 sayfa sadce o 2. sayfayı faxlasam olur dmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?