- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.441
yok hayır canım ya kredim yetmiyormuş sonradan anladım. 400 tlik sipariş verdim. limitim 260 tl olduğu için yetmemiş. o yüzden siparişimi böldüm şimdi. fakat 2. siparişim için yine limit yetmiyor. kızlar ben bu limiti nasıl yükselitirim??
yok hayır canım ya kredim yetmiyormuş sonradan anladım. 400 tlik sipariş verdim. limitim 260 tl olduğu için yetmemiş. o yüzden siparişimi böldüm şimdi. fakat 2. siparişim için yine limit yetmiyor. kızlar ben bu limiti nasıl yükselitirim??[/QUTE]
LİMİT YÜKSELTMEK İÇİN KENDİ ADINIZA SU VEYA ELEKTİRİK FATURASI YADA İKAMETGAH ÇIKARIYOSUNUZ BU KAĞITIN ÜSTÜNE DANIŞMAN NO ADINIZI SOYADINIZI YAZIP KREDİ LİMİTİMİN 400 TL YE ÇIKMASINI İSTİYORUM DİYİP İMZANIZI ATIYOSUNUZ DAHA SONRA FİRMAYA FAX OLARAK GÖNDERİYOSUNUZ ONAYLANMASINI BEKLİCEKSİNİZ DAHA SONRA 400 TL LİMİTİNİZ OLUCAK ŞİMDİKİ SİPARİŞİ GİREMEMENİZİN SEBEBİ KREDİYİ AŞMIŞSINIZ 10 KURUŞ BİLE GEÇSE SİPARİŞ ONAYLANMIYOR ŞİMDİKİ HALİYLE 294.99 TL GİRİLEBİLİR
kızlar ben şimdi birini kayıt yapsam hediye olarak ne kazanırım ?
seviyeler her ay sıfırlanıyo mu ya :s o zmn nasıl yukseliyo bu insanlar
maşallah yaa ben yeni kayıt oldum üyemin olcanı da sanmıyorum ben her ay anca 150 200bp yapıp bi seviye cıkabilirim bunun bana karı nasıl olcak
merhaba kızlar ACİLLL CEVAPP ....bu ayın kargo sıfırlama ürünü nedir yazarmısınız?
birde GIORDANİ GOLD SIKILAŞTIRILMIŞ PUDRA NASIL? ve Natural rengi nasıl ben esmerim ama çokda değil hangisi bana gider
kızlar aranızdan sponsor olan var mı? Bişey sormak isityorum da. ben az önce bi arkadaşımı kayıt yaptım. sipariş vermeye çalıştı fakat kredi limiti yok. Neden acaba? Daha yapalı 10 dakika bile olmadı...
kızlar ben de orflime a üye oldum. bu aydan sonra bende aranızdayım..
hanımlar oriflame ye yeni katılınca bu maile gelen bir form var onu doldurup gönderin demişler maille imzalayıp filan. e ben şimdi sipariş verdim. o formu doldurmadım bi sorun çıkar mı? o form ne için? yardım??
selam bayanlar herkese güzel bol bpli satışlar.bu ayki hp1 hediyesi nedir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?