- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.981
kızlar pure skin ürünlerinden kullanan var mı ???
kızlar altın katalogda visions göz kalemleri varya gümüş, altın ışıltılı ve turkuaz renkleri var onlardan aldım kalemler hoş ama boyları beni şok etti serçe parmağım kadarlar saçma sapan sanki kullanılmış ürün satıyorlar ama arayıp sordum onlar o boydaymış saçmalıga bak
nisan ayının kargo sıfırlama ürününü bilen var mı??
nisan ayının kargo sıfırlama ürününü bilen var mı??
visions v very you ruj - siteden bakmak istersen asıl ürün kodu 16626 - renk : bewitching
Bana eski tarihlerde sürpriz paket aldığımda içinden bunun bubbly rengi çıkmıştı.Rengi sürülüşü falan fena değildi.Günlük kullanım için işte.Ama bu kırmızımsı bir şey sanırsam.Bu ellerinde de bitmez şimdi
kızlar altın katalogda visions göz kalemleri varya gümüş, altın ışıltılı ve turkuaz renkleri var onlardan aldım kalemler hoş ama boyları beni şok etti serçe parmağım kadarlar saçma sapan sanki kullanılmış ürün satıyorlar ama arayıp sordum onlar o boydaymış saçmalıga bak
Aaa cidden mii? Benim de renkleri hoşuma gitmiştii..Ama ilginç yani zaten bi de göz kalemi de yazmıyo onda ışıltılı göz farı yazıyo Duyduuk duymadıık demeyiiinn Oriflame'daa büyük yeniliiiik çanta boyu parfümden sonraaaa cep boyu göz kalemiiii ..... :124: yieehhoooo...
kızlar oriflame'in pink ve gold olmak üzere 2 adet rengi bulunan bir göz altı kapatıcısı var kullanıp memnun olan var mı acaba ? birde very me serisindeki kapatıcıyı kullananlar yorumda bulunabilirler mi?
goldu kullandm cnm pek işe yaramıyo kullandğm rengi ama farın altına baz olarak kullanabilirsn
kızlar meraba bende bugün üye oldum orıflama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?