- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.021
tesekkür ederim canım. peki her ayın ürünlerini nerden öğrenebilirim ben? mesela mayıs ayınınki ne olcak falan ?
kargo ücreti 6.30 tl orada bir yanlışlık olmasın[/QUOTE
evet canım aklımda öle kalmış 6.30 tl miş.Neyse canım 3'ün 5'in hesabı olmazmış
mrb bende yeni danışman oldum bende ürün sipariş verdim ama mesela bi ruj 7 liraysa alışverişin sonunda 22 lira oluyor bunun nedeni nedir bilen varmı....bide kargo ücretlerini bizmi ödüyoruz şimdiden cvp verenlere tşkler
arkadaşlar ürünlerim bugün geldi ama bana kargo sıfırlama ürünü gelmedi..Ayrıca sipariş ettiğim fondötenlerin boyu 30ml olmasına reğmen çok küçük. Sanki insan kullanırken hemen bitecekmiş gibi geliyor. İnşallah müşterilerimde aynı şeyi düşünmezler
ücret sıfırlama ürün kodu nerede yazıyor canım bide kargo ücreti ortalama ne kadar tutuyor canım ...ya ben yeni üyeyim eskiden üyelik ücreti alınıyodu bu onun parası olabilirmi hani 7 lirlık ürün 22 oluyoya ondan olma olasılığı varmı acaba cvp verdiğin için saol canımmmm
yaa benim karğo sıfırlama ürünü gelmedi. faturada göründüğü halde((
canım bildiğim kadarıyla her sene senden 3tl gibi bir para kesiyorlarmış kayıt yenileme ücreti olarak onun dışında bir ücret yok.Diğer konu da eğer ellerinde o ay ki sıfırlama ürününden kalmadıysa yerine ellerindeki başka bir ürünü gönderiyorlar.Sana da mavi rimel kalmadığı için ruj göndermişler.
kızlar bende 1 yıllık danışmanım ama mayıs ayından beri sipariş vermiyordumneyse geçen ctsi akşamı verdim netten siparişi ama kargo mesajı gelmemişti bugün netten baktım kargoya verilmiş.artık kargo mesajları gelmiyormu :26:
canım bildiğim kadarıyla her sene senden 3tl gibi bir para kesiyorlarmış kayıt yenileme ücreti olarak onun dışında bir ücret yok.Diğer konu da eğer ellerinde o ay ki sıfırlama ürününden kalmadıysa yerine ellerindeki başka bir ürünü gönderiyorlar.Sana da mavi rimel kalmadığı için ruj göndermişler.
Tamam canım saol 3 tl ise bişi değil 20 ise kötü...
yaa benim karğo sıfırlama ürünü gelmedi. faturada göründüğü halde((
elinde altın broşür olan varsa resmini cekip koyabilir mi kızlar
malesef banda gelmedi canım
iki kere sipariş verdim ikisindede gelmedi
hatta ücret sıfırlama ürünündede ilkinde mavi rimel ikincisinde çocuklar için kırmızı vücut yıkama jeli geldijel hiç güzel deil
13377 kodlu olan mı güzel değil. Bileyim de almayayım
Bir müşterim üye olmak istiyormuş ama ikizleri varmış küçük. Bankada oyalanamam diyor. Bankamatikten yatırmak için kart falan vermiyolarmı diye soruyor.. Ben böyle birşey duymadım ama belki sizin bir bilginiz vardır diye danışayım dedim...
Bir müşterim üye olmak istiyormuş ama ikizleri varmış küçük. Bankada oyalanamam diyor. Bankamatikten yatırmak için kart falan vermiyolarmı diye soruyor.. Ben böyle birşey duymadım ama belki sizin bir bilginiz vardır diye danışayım dedim...
oriflame mart ayı kataloğunda 15.sayfada 4 adet koku var,(çanta boyu hepsi
30 ml) daha önce denemedim ben hangilerini tavsiye edersiniz arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?