- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #4.001
kızlar meraba bende bugün üye oldum orıflama....
bişey daha sorucam bide..
şimdi ben bu ay danışman oldum. bu ay sipariş verdim ve 100 bp'den fazla sipariş verdim ve 5 tl'ye top allık aldım. işte bu nisan katalogundada büyük ihtimal 150'yi geçicem. bu nisan katalogundada 100 bp'ye fırça seti veriyorlar. ben 150 bpden fazla olduğum halde bu fırça setini alabilir miyim acaba ?
bereketli satışlar inş. canım
bişey daha sorucam bide..
şimdi ben bu ay danışman oldum. bu ay sipariş verdim ve 100 bp'den fazla sipariş verdim ve 5 tl'ye top allık aldım. işte bu nisan katalogundada büyük ihtimal 150'yi geçicem. bu nisan katalogundada 100 bp'ye fırça seti veriyorlar. ben 150 bpden fazla olduğum halde bu fırça setini alabilir miyim acaba ?
mrb bende yeni danışman oldum bende ürün sipariş verdim ama mesela bi ruj 7 liraysa alışverişin sonunda 22 lira oluyor bunun nedeni nedir bilen varmı....bide kargo ücretlerini bizmi ödüyoruz şimdiden cvp verenlere tşkler
cok saol canım cvp verdiğin içinnn ii aksamlar sekerimmm
mrb bende yeni danışman oldum bende ürün sipariş verdim ama mesela bi ruj 7 liraysa alışverişin sonunda 22 lira oluyor bunun nedeni nedir bilen varmı....bide kargo ücretlerini bizmi ödüyoruz şimdiden cvp verenlere tşkler
arkadaşlar ürünlerim bugün geldi ama bana kargo sıfırlama ürünü gelmedi..Ayrıca sipariş ettiğim fondötenlerin boyu 30ml olmasına reğmen çok küçük. Sanki insan kullanırken hemen bitecekmiş gibi geliyor. İnşallah müşterilerimde aynı şeyi düşünmezler
yaa benim karğo sıfırlama ürünü gelmedi. faturada göründüğü halde((
Arkadaşlar ben 20 tl iken üye oldum oriflameye şimdi her sene benden 20 tl kesilecekmi?Birde bu ay kargo sıfırlama ürünü rimel iken bana yine ruj geliyor faturamdan gördüm???
canım fiyat listesinde yazıyo ilk sayfada üstte. Kargo ücreti normalde 6.5 tl ürünü aldığında 7 tl. ödüyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?