- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.421
Oriflame . com'a danışman kodunuz ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak hepsinin detaylarına ulaşabilirsiniz.
Erkekler için
North For Men Göz Çevresi İçin Üçlü Etkili Balm - 16686
North For Men Yaşlanmaya Karşı Etkili Krem - 16687
Bayanlar İçin
DermoProfesyonel Göz Altı Bantları
Optimals Görmek İnanmaktır Göz Çevresi Kremi - Tüm yaş grupları - Tüm ciltler
Optimals Oxygen Boost™ Göz Kremi - Tüm yaş grupları - Tüm ciltler
Aloe Vera Özlü Yatıştırıcı Göz Çevresi Jeli
Aqua-Rhythm Yoğun Nemlendirici Gençlik Güzelliğini Koruyucu Göz Kontur Kremi - 30 yaş üzeri - Tüm ciltler
Optimals Time Relax Anında Düzgünleştirici Göz Çevresi Bakımı - 30 yaş üzeri - Tüm ciltler
Royal Velvet Göz Kremi - 35 yaş üzeri - Kuru,Olgun Ciltler
Ecollagen 3D+ Kırışıklık Karşıtı Göz Kontur Kremi - 35 yaş üzeri - Tüm Ciltler
Lift Expert Biçimlendirici Göz Çevresi Bakımı - 40 yaş üzeri - Tüm Ciltler
Time Reversing Onarıcı Göz Çevresi Kontur Kremi - 45 yaş üzeri - Kuru,Olgun Ciltler
Time Reversing InTense Aydınlatıcı Göz Kremi - 55 yaş üzeri - Menopoz Sonrası Ciltler
arkadaşlar bana göz altındki koyu halkalar için tavsiye edeceğiniz bir kapatııcı varmıı ben kullanmadığım için oriflameden kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirimmm :)))
kızlar intense embrace bayan parfümünün ve de elvie nin kokuları nasıl güzel mi kalıcı mı ya da hangisini tavsiye edersiniz cevaplarsanız sevinirim
elvie nin çok hoş olduğunu duydum ama kullanmadım.hafif kokuları seviyosan dancing lady de çok hoş amber elixire bayıldım koku kartında görmüştüm yinede sen blirsin
tşekkür ederim arkadaşım bişey daha sen kullandığın kapatıcıdan memnunmusun bu ay kendim için sipariş verecem bide bu ayki katalokta varmı senin kullandığın?bişey daha çok oldu ama:26: 3 renk senin kullandığın 3 rengidemi kapatıcı olark kullanılıyorr ?
Maalesef Şubat katalogunda indirimde değil.Ama acelen yoksa Mart katalogunda indirime girecek.
Satış fiyatın 14.90 Alış fiyatın 11.46 .
Şubat Katalogunda Oriflame Beauty Absolute Concealer var.Onu da kullandım ama açıkçası çok hafif durumlar için sanırsam.Yani karşıdan bakınca bayağı belli olan bi gözaltı morluğu halkası durumu falan söz konusuysa pek işe yarıyor diyemem.Üzerine pudra da kullanınca biraz işe yarıyor tabii ama pek de etkili değil doğruyu söylemek gerekirse.
İstersen Martı bekle..
numune çantası boş .s ama numuneler ayrı ayrı 5 tl
Nası yani canım tüm kokuların bulunduğu numune seti 5 tl mı? Bide rujlarin fondotenlerin
fln numuneleri yokmu
kızlar intense embrace bayan parfümünün ve de elvie nin kokuları nasıl güzel mi kalıcı mı ya da hangisini tavsiye edersiniz cevaplarsanız sevinirim
Kızlar benim bugün siparişlerim geldi
Dancing Lady Edt sipariş vermiştim.Koku kartından koklayarak almıştım ama koku kartındaki koku daha ferahtı sanki,gerçeğini sıkınca armut kokusu daha baskın.Baya bir süre geçince armut kokusu azalıyoryine de beğendim ama karttaki koku daha güzeldi.Krem hediyeliydi kendi parfümünün kremi.Ogüzel bak karttaki gibi kokusu
Very me rujlardan sweet plum sipariş vermiştim.Renginin o renkle alakası yok o kadar koyu değil bu rujların hiçbiri.Güzel ama niveanın dudak kremlerinden passion fruits gibi aynı renk vermesi için 3 kat falan sürmek gerek ama ambalaj çok şık
Hydracolour göz farlarından pearl dewdrop ve sand sea sipariş vermiştim.Pearl olan harika diğeri de güzel.
Kargo sıfırlama ürününü ben çok beğendim.Pembe gibi simli ama simli yerler lila gibi
arkadaşlar numune siparişleri 100bp girmeyene 20 tlymiş doğrumu? beni üye yapan kişi öyle dedi. ve benim istediğim numuneyi ben 100 bp giriyorum sana isterim 5den alırsın 20 tl verme boş yere dedi. bilginiz var mı ya?
arkadaşlar numune siparişleri 100bp girmeyene 20 tlymiş doğrumu? beni üye yapan kişi öyle dedi. ve benim istediğim numuneyi ben 100 bp giriyorum sana isterim 5den alırsın 20 tl verme boş yere dedi. bilginiz var mı ya?
Valla
günahını almıyım ama sanki seni üye yapan kişi uyanıklık yapmış gibi geldı :) sen 100 bp sparıs verirsen Onun hediye hakkı olucak sanırım bunu garantiye almaya çalışmış .. :) genede günahına girmiyim yani bu bir ihtimal :)
arkadaşlar ben 2 ayrı fatura ile ptt den ödeme yapmaya gittigimde her iki fatura için de ayrı ayrı mı işlem bedeli alacaklar yoksa toplam ödeme tutarı için tek işlem bedelimi işlem bedeli ne kadar birde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?