- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #3.161
Zaten son ödeme tarihini geçince günlük faiz işliyor.Ama kaç güne kadar arayıp sormazlar onu bilmiyorum.Hiç öyle günlerce ödemediğim olmadı.En fazla 1 hafta geciktirmiştim.100 küsür bi faturam vardı.6 tl civarı bi faiz geçti.
Enigma Dare To Dream Edition EDT ''19158
Volare PTD ''15221
Arkadaşlar sizce hangisi daha güzel kokuyor ?
+
''2392'' Giordani Gold Yaşlanma Etkilerine Karşı Fondöten'de hangi rengi tavsiye edersiniz buğday tenli birine göre? Rengin kodunu söylerseniz sevinirim...
Ocak katalogundan
12426 - Perfect Match Walnut Pearls sf:20
12429 - Perfect Match Grey Lights sf:20
16355 - Perfect Match Plum Garden sf:20
2513 - Giordani Gold Dörtlü Far Paleti Harmony - sf:90
21242 - Wild West Couture 3'lü Far Mauve - sf:105
14353 - Forever Eyes Krem Far Cappucino Beige - sf:105
15479 - Giordani Gold Mineral Topaz Brown - sf:100 ( İndirimde değil )
Şubat Katalogundan
18573 - Hydra Colour Far Sand Sea - sf:107
19632 - Savannah Göz Farı - Acacia Dream - sf:107
Bahsettiğiniz renge en yakın olanların bunlar olduğunu düşünüyorum..
Kayıt yenileyince fiyat listesi tekrar gönderilirmi diye sormuştum ama cevap verenim olmadı...
Siz talep etmedikçe ya da sipariş vermedikçe gönderilmez
canım ya çok teşekkürler tek tek yazmışsın. zahmet verdim. bide kahverengi lekeler için oriflameın bi ürünü var yazmışsın o hangisi. çook ihtiyacım varda
aynen canım ben de çok şikayetçiyim bu durumdan.10 gündür yoktum şimdi bi girdim oku oku bitmedi sayfalar ve dediğin gibi hep üyelik,sipariş,kargo vs. gibi sorular soruluyor.halbuki kaç kere cevaplandı bu konular.bunlar için ayrı bi başlık açılıp sorular orada yanıtlanmalı.burada sadece ürünler hakkında bilgi alışverişinde bulunmalıyız diye düşünüyorum.lütfen dikkate alınsın bu konu!
Ürün siparişi verdim ama fiyat listemde yok elimde...Kayıt yenileme ücreti filan alınınca gönderilir diye düşündüm,sonuçta yeni bir yıl,listede değişiklikler olmuşltur filan diye...Fiyat listesini nasıl talep edebilirim veya sipariş edebilirim ?
Sizin dediğiniz gibi olması için bazı bilgiler verildikten sonra kimse yazmasın diye konunun kilitlenmesi gerek.Ama kilitlenirse insanlar nasıl soru soracak? O konu da burası gibi olmayacak mı eninde sonunda.Bilemiyorum tabii herkesin kendi fikri ama arkadaşlar sonuçta burası bir forum.Ve forumun ana fikri budur.Birileri bi şeyleri sayfalar önce yazmışsa da başka biri gelip yine sorarÖyle olması için blog gibi bir şey daha mantıklı bence.Zamanım olsa açardım bir bilgilendirme blogu
kizlar bende ilk siparisimi vericem yardim edin arkadasim GG makyaj bazi istedi yanin OOS to back order yaziyo bu ne demek 5 li kataloglari kaldiramiyormuyuz bu orta boy posetle coral red rujun stokta olmamasi ne demek :S yardim edin lutfen
bi de bazi kodlar vermis bunlari bedava alabilirsiniz demis bunlar ne ? nasil ekleyebiliriz geri mi donucez siparis sayfasina
bi de bazi kodlar vermis bunlari bedava alabilirsiniz demis bunlar ne ? nasil ekleyebiliriz geri mi donucez siparis sayfasina
bu ikili rujlardan beraber alabileceklerimmis tuhhh yaa kalmamasina çok uzuldummm =( arkadasimda çok istiyodu bende :S yardim ettiginiz için çok tesekkur ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?