- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.921
selam kızlar bu aksam kolim geldi hemen ürünlerle ilgili yorumlarımı aktarayım:
50 tl alısverişe olan giordani mineralli fondoteni kacrmayın cok dogal duruyor cok begendim
1+1 rujlardan benm aldıklarım voluptous red, rich red ve soft cherry hepside birbirine yakın ve gercekten de katalogdaki kadar koyu değil, hos pembe tonları ben begendim koyu pembe kırmızıya yakın bide radiant red istemiştim ama koliden cıkmadı yarın faks cekicem orflameye onun rengi de kan kırmızısıymıs
kış bakım spreyi aldım mavi renkli şişeden kokusu cok tatlı daha kullanmadım ama morundan cok memnunum buda aynı seriden nede olsa
divine deodorant aldım bide volare ikisinin de kokusu cok tatlı tavsiye ederim hafif ve ferah tam deodorantlık yani
veryme serisindeki eyelinerlerden aldım, renkleri aynen katalogdaki gibi ben henüz eyeliner cekmeyi pek beceremiyorum ama ürünler hosuma gitti hemen kurudu ve gözkapagıma hiç bulasmadı
şimdilik bukadar daha koli yeni geldigi için denemedigim ürünler var kullandıkca eklerim
Hiç bi şey olmaz sadece üyeliğinin aktif olması için en başta bi alışveriş yapman gerek o da isterse 10 tl olsun hiç sorun değil. 1 TL lik üyelik ücreti de o faturaya dahil edilecek.Sonra istersen 1 sene de alışveriş yapmayabilirsin.Yalnız senede bir 3 TL mi ne öyle bi senelik ücret ekliyolar faturana.işte onu ödemezsen donduruyolar üyeliği.Ama senede bir.Yani alışveriş yaparken bi kota da yok.Yok efendim şu kadarlık alıcan falan diye.Rahat ol yani.Hiç bir yükümlülüğü yok.Onun dışında ödemelerle ya da kargoyla ilgili bi sorun olursa cevaplarız canım
Oriflame . com dan danışman sayfasına tıklayıp danışman kodu ve şifreni girdikten sonra sayfanın en altında sol alt köşede ocak katalogunu online olarak görüntüleyebilirsin.132. sayfadan itibaren de disney katalogunu görebilirsin.Sayfanın sağ üst köşesindeki ürün arama yazan kutucuğa da merak ettiğin disney ürününün kodunu yazarak enter ladığında da o ürünün alış fiyatını görebilirsin
eski bir oriflame üyesi olarak şunları söyleyebilirim , yüz jellerinin hepsi , el kremleri, ayak bakım kremleri, pedikür losyonu, özellikle kalem eyeliner çok kullanışlı normal eyelinerı kullanamayanlar için ideal arkadaşlarımın hepsi yüz jellerinden 5 er 6 şar alıyorlardı o derece yani...
çok teşekkürler canım üşenmeden yazmışsın aklımdaki tüm soru işaretleri cevap buldu çok sağolödeme konusunu nasıl yapıyoruz canım ben atandıgım için biz 15 güne kadar taşınazcaz gideceğimiz doğunun ücra bir ilçesi ptt kargo gelebiliyor sadece oraya başka kargo şubesi yokmuş, ptt kargo ile gönderim yapılabiliyormu birde kredi kartı ile ödeme şartmı ben kart kullanmıyorumda kapıda ödeme şekli varmı? yada başka bir ödeme şekli?
Öncelikle kayıt yaptırırken verdiğin adresin gittiğinde oranın adresiyle değişmesi gerekir.Oriflame'a mail atarak ya da direktörüne söyleyerek o işi kolaylıkla halledebilirsin.
Ödeme işine gelince,kredi kartıyla ödemek zorunda değilsin.İnternetten sipariş verirken karşına ödeme seçenekleri kısmı çıktığında kartla ödeme ve kredili ödeme diye iki seçenek çıkıyor.Eğer kartla ödemeyi seçersen kredi kartıyla tek çekim ya da taksitli çekim yapabilirsin.Ama Kredili ödemeyi seçersen bu demektir ki ödeme yapmak için faturanın kesildiği günden itibaren 21 günün var.Bu 21 gün dahilinde nerelere ödeme yapabilirsin?Ben Akbanka yatırıyorum.Şubeye gidip danışman kodunu söylüyorsun onlar ekrandan senin ödenmemiş faturanı görüyorlar.Sen de ödemeni ekstra bir ücret olmaksızın yapıyor ve çıkıyorsun şekerim.Akbankın dışında Fortis,Ing,Teb,PTT'den de ödeme yapabilirsin.Finansbank ve İş Bankası'nın internet şubelerinden de ödeme yapabilirsin ayrıca adı geçen tüm bankalardan otomatik ödeme talimatı verebilirsin.Yalnız PTT'den öderken 2.53 tl masraf alınıyormuş.Ayrıca Fortis ve Teb şubesi de masraf almıyor.Bir de dipnot düşeyim:Faturanı ödemeyi geciktirirsen ödeyene kadar yeni sipariş veremez ve ödediğinde faizli ödemek zorunda kalırsın.
Kargo meselesine gelince gittiğin yer bir köyse onun bağlı olduğu ilçede dahi yurtiçi kargo varsa bağlı köylere falan hizmet veriliyor diye biliyorum ama bunu kesin olarak söyleyemem.Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa söylesin.Ya da gideceğin yeri yurtiçi kargoya sor bakalım.Orda şubeleri yoksa bile yakında şubeleri varsa gönderi yapabiliyorlar mı diye.Çünkü benim bildiğim bi şekilde hallediyorlar.Mesela ben de bi keresinde küçüük küççücük bi yerde yaşarken bana mng kargoyla bi şey göndermişti babam.Orda şubesi yoktu.Adamlar başka bi ambar şirketiyle anlaşmışlar.Onlara gelmiş paket.Onlar da bana getirdi.Yani böyle çözümler üretebiliyor büyük firmalar.Eğer yurtiçi kargo yapacak bi şey yok ,biz oraya bi şey götüremeyiz derse o zaman oriflame'a mail atarsın bu işi nasıl halledecez diye..
Bişey sorucam bu kargo parasıyla ilgilili 150 puan yapınca bedava diyolar... 150 puan yapmak zor değilmi yaa :S
Bişey sorucam bu kargo parasıyla ilgilili 150 puan yapınca bedava diyolar... 150 puan yapmak zor değilmi yaa :S
merhaba oriflame dün üye oldum.Yarın ilk verdiğim siparişler gelicek.Peki bana hangi kataloglar gelicek sadece 1 mi 1le 2 mi yada kataloga ücret ödüycekmiyiz.Kargo ücretide kargocuyamı veriliyo yoksa faturayamı yansıyo.Bide kargo yerine gelen ruj nasıl bişey hangi renk adı ne bakmak istiorum
gunaydın arkadaslar uzun zamandır forumu takıp edıyorum bende katıldım aranıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?