- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.821
bilge herhangi bir gelişme var mı?geldi mi danışman kodun?
malesef cnm ya hala tık yok
ankara_ankara
çay ağacı ve biberiye yağı değil de aynı sayfadaki çay ağacı ve biberiye jelinden sipariş ettim ben.kokusunu ben beğenmedim hiç.Ama yağının etkili olduğunu duymuştumzaten kızarıklarda ve sivilce çıktığında kullanılması gerekiyormuş,o yüzden önemli değil kokusu ama yine de sen bilirsin.
ankara_ankara
çay ağacı ve biberiye yağı değil de aynı sayfadaki çay ağacı ve biberiye jelinden sipariş ettim ben.kokusunu ben beğenmedim hiç.Ama yağının etkili olduğunu duymuştumzaten kızarıklarda ve sivilce çıktığında kullanılması gerekiyormuş,o yüzden önemli değil kokusu ama yine de sen bilirsin.
bilge umarım bir an önce gelir canım
saharadoba ben şubat ayı kokularından dancing lady i çok beğendimama şubat ayında giordini white gold indirimde değil,yoksa ben mi göremedim :26:çok güzel white gold gerçekten ben precious moments kokusunu da beğendim.dediğin gibi hepsi birbirinden güzel
herkese günaydın millet nasılsınız burda buz gibi bir haftasonu
kızlar 27 yaşındayım ve artık yaşlanmaya başladığımı düşünüyorum:) bana orfilameden hangi kremi yada serumu önerirsiniz?
kızlar şimdi siteden sipariş girdim ama stokta yok
sizce tekrar stoğa girer mi?
ya şu soruya da cevap verebilecek kimse yok mu?
burası da soğuk ama çok değil çünkü burası Antalyaee siparişleri gelen yok mu?
kokooo dün çay ağacı ve biberiye özlü jelle yatarken yüzümü yıkadım,kokusunu tecrübeledim.Karar vermem uzun sürmedi bundan sonra yatarken kullanıcam
arkadaşa yardımcı olabilecek biri yok mu?benim yeterli bilgim yok malesef
bazen çok talep gören ürünler tekrar stoğa girebiliyor
ara ara kontrol etmelisin bence
kızlar ödemeyi nereye yapıyoruz.birde herhangi bir ek ücret ödüyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?