- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.381
kızlar bu arada yeni katalog bugün ulaştı elime, diamond musk da süper bi koku tavsiye ederm:97: oda sabah sıktığnz zmn akşama kadar kalıyo vücudunuzda,hatta kıyafette bile ertesi güne kalıyo
cnm parfm indirimleri neler yazarmısn??
Diamond musk çokta pahalı be tatlım dogrudürüst indim de yapmıolarkiii
cnm aslında bu tür üürnleri düzenli gece gündüz kullanmak gerekir.ama ben sadece gecesini kullanıorum mesela daha bi artısını görmedim.ama sürdüğüm anda cilt gercekten matlaşıor.ama btsin bi daha almam.çnkü cilt kendini gece yeniliyor ve bazı uzmanlar gece bişey sürülmemesini öneriyor cilde.
sen gündüz al bence an azından makaj altında parlamayı önler
cnm parfm indirimleri neler yazarmısn??
diamond musk çokta pahalı be tatlım dogrudürüst indim de yapmıolarkiii
arkadaşlar bu ay indirimde olan sun moon eclipse parfüm serisi var 27,90a.bir alana iki bedava,sipariş verecegim ama hangilerini alayım hangisi daha güzel?genelde meyveli çiçeksi,temiz kokan parfümler favorim yardımcı olursanız sevinirim
ayy ben onlardan sipariş verdim kalıcı değilmiş napcam şimdii
tende pek kalııcı değil.ama kıyafette bigün falan kalıo
kızlaarr yeni başlayanlar hemen söyleyeyim, ucuz olanların hemen hemen hepsi uçar gider 1-2saate.
kalıcı olsn diyosanız paraya kıyıp alıcaksnz 30tl üstü parfümleri :82:
kesinlikle haklısın kokocum kalıcı istiyorsanız edp alın kış ayları için ideal mesela amber diamond musk mirage vs bunlar edp başta koku cok agır geliyor ama kalıcılıgı saglamak için bukadar yogun oluyor zaten bir süre sonra dagılıp hafifliyor sonra da günboyu arkanızda kokunuzu bırakarak yürüyorsunuz :87:
kızlar ocak katalogu geldı .super guzel urunler ve ındırımler var.......
yazabilirmisn lütfen indrmleri
kesinlikle haklısın kokocum kalıcı istiyorsanız edp alın kış ayları için ideal mesela amber diamond musk mirage vs bunlar edp başta koku cok agır geliyor ama kalıcılıgı saglamak için bukadar yogun oluyor zaten bir süre sonra dagılıp hafifliyor sonra da günboyu arkanızda kokunuzu bırakarak yürüyorsunuz :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?