- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.141
Ben de Oriflame temsilcisiyim ama daha çok kendime çalışıyorum:))rujları ve farları daha doğrusu bütün ürünleri harika,çok memnunum...
cnm ben izmrde oturuyorm,burdan netten sipariş verince istanbldaki şubeden kargom çankayadaki hizmet merk.ne geliyo,ordan paketimi gidip alabiliyorum, aynı zmnda faturanıda ordan yatırabiliyosn ama banka gibi sıra nolarıyla işliyo sistem burda
hiçç kaçırma derim ben daha memnun değilim dien duymadım...Cevapladığınız için teşekkürler arkadaşlar bir de şu makyaj bazı işe yarıyor mu?
pure nature lavanta özlü hangi cilt tipi için kızlarrr
Arkadaşlar ben siparişimi bayram sonrası gireceğim.
1+2 göz kalemi ve stik gözaltı kapatıcısı stokta kalmış mıdır?
Yani internetten sipariş verirken stok durumunu gözüküyor değil mi?
bugün siparişlrim geldi.hediye saç düzleştirici göndermişler :)
Canım sipariş sıfırlama kodu değişti mi?
Ben hala sipariş girmedim en son sağolsun burada bi arkadaş sıfırlama kodunu yazmıştı ama gelen ürün değiştiyse o kodda değişmiş midir??
sipariş sıfırlama kodu hep aynıdır canm değişmez.
peki canım senin kayıt yaptığın üye varmı ? bi de 3.siparişini verdiğinde mi hediye gönderdiler ? Bi soru daha var :) sipariş sıfırlama nasıl oluyo ne işe yarıyo biraz bilgi verirmisin rica etsem...Veya bilen bana anlatırmı acaba..bende oriflame yeni üyesiyim. 3. siparişlerimi verdim.
Bilgi için sağol canım uzun zamandır sipariş vermeyince unutmuşum.:)
Bu arada bir sonraki kampanyanın katalog kodunu rica etsem yani oriflame sipariş verince kendisi bir tane ücretsiz gönderiyor muydu eğer gönderiyorsa hiç boşuna fazladan katalog girmeyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?