- 19 Haziran 2009
- 519
- 13
- 643
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.121
bide benim bilgilerimle üyelik işlemlerim yapılmş ama daha msj gelmedi acaba haftasonu die mi?
ben siparişi versem ne zaman gelir ille de 6aralık sonu mu gelir?? ben bu sipariş olayını da anlamadım gitti.. parça parça versem olur mu yoksa bi defada mı sipariş edilecek ürünler...
haftaiçi gelir msj.
siparişlerin en geç 3 gün içinde gelir.parca parca verirsen olur ama kargo parası ödersin boştan yere..olmadı kargo sıfırlama kodu girersin en azından o ay hangi ürünse ondan gelir
çok tşk ederim anladım ama kuzenim bana üye ol demişti. ona sordum kargo meselesini dedi ki beni üye yapan bayana söylüyorum gidip onun evinden alıorm ücret ödemiorm. benim iş karışık biraz dimi :) çünkü daha bayanla konuşmadık bile :) nasıl yapacam hiç bilmiorm hiç de becerikli değilimdir bu tarz konularda ama bakalım nolacak :)
slm kızlar ben bu ay ki katalogtan kalem siparişi verecem 3 tane olan varya ama kodlarını girdigimde hepsine ayrı fiyat istio nasıl girecem bedavalarını anlayamadım bi yardımcı olurmusunuz
tşk arkadaşlar :)
yaf ben hiç beceremedim okula da götürdüm ama kmseye soramadımD
nede olsa almayacaklarD
Ve bir sorum daha olacaktı.:)
Oriflame'nin şu fondötenlerinden hangisini önerirsiniz?
Kuru bir cilde sahibim ve fondöteni sürdüğüm zaman pul pul olmasın istiyorum.
Oriflame Beauty Skin Perfect Fondöten
Oriflame Beauty Urban Shield Fondöten
Oriflame Beauty Oxygen Boost Fondöten
Bir de şu stik fondöteni nasıl Oriflame Beauty Çift Katmanlı Fondöten
Gözaltı kapatıcısı olarak Çift Etkili Stik Kapatıcısını kullanıyorum memnunum ama şu Kapatıcı Kit nasıl merak ediyorum kullanan var mı nasıl stik kapatıcıdan daha mı etkili?
Oriflame Beauty Oxygen Boost Fondöten
bu fondoten daha ii canm.arkadsım memnun kullanıor.
yazdıkların arasında Oriflame Beauty Oxygen Boost Fondöten
öneririm arkadaşım aldı memnun 13. katalogta gıordanı gold adaptive fonteden indirimde 21.90 ben onu öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?