- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #2.101
tşk kuzeymila güzelle benziyo katalok
arkadaşlar geçendede sordum ama cevap gelmedi ben10. katalog döneminde başladım buay 120 bp var sayfada 2 adımmı kazandınız tebrikler yazıyo faturayı inceledim 1. adım ürünü ve kat kat kazan var bi de sonda 2. adım ürünü diyo ama karşısında satılmaz yazıyo kırmızı çizilmiş üstü neden öyle aca ba
Merhaba arkadaşlar, oriflame da da avondaki gibi belli bir miktar satış yapınca kargo parasını onlar mı ödüyor. Nasıl oluyor?
o sana hediye geldiği için satılmaz yazıyordur canım.
1.adım, 2.adım,3.adım şeklinde 100 er puanlık her siparişinde bi hediye gelecek. ne zaman üye oldun eylülde üye olduysan saç düzleştirici kazanmışsındır.
odeme ler bayram sonunamı kaldı kızlar 11.katalog odemesı cevappp
Arkadaşlar ben siparişimi bayram sonrası gireceğim.
1+2 göz kalemi ve stik gözaltı kapatıcısı stokta kalmış mıdır?
Yani internetten sipariş verirken stok durumunu gözüküyor değil mi?
bende o kalemlerden bir sürü sipariş aldım siparişleri bu sabah verdim vardı ama maile stok raporu gönderiyolar ya orda heran bitebilir diyo hiç belli olmuyo biti verir
11.katalog ödemesinin kalmaması lazım bayram sonuna..12.katalogun vadesi için bile bayramıda dahil etmişlerki düşün artık yani gerisini.sanki bayramda nasıl ödeme yapacaksak??odeme ler bayram sonunamı kaldı kızlar 11.katalog odemesı cevappp
Arkadaşlar ben siparişimi bayram sonrası gireceğim.
1+2 göz kalemi ve stik gözaltı kapatıcısı stokta kalmış mıdır?
Yani internetten sipariş verirken stok durumunu gözüküyor değil mi?
11.katalog ödemesinin kalmaması lazım bayram sonuna..12.katalogun vadesi için bile bayramıda dahil etmişlerki düşün artık yani gerisini.sanki bayramda nasıl ödeme yapacaksak??
siparişini onaylamadan zaten stok durumu gözüküyor.
gözkalemleri güzel yumusacık süürmü var.ama nasıl acılacak o kalemler bilmiorum iila oriflme acacagımı lazımkii? cünkü kalemler tahta değil
normal herhangi bi kalemtraşla bile çok güzel açılabiliyo hemde kırılmıyo ucu
arkadaşlar ilk önce ürünlerimizin hepsi dogal. en önemlside bu olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?