• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame En Güzel Erkek Parfümü

kacak3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
11
0
86
İstanbul
Oriflame Ailesinin Ferdiyim; baktım ki erkek bölümünde oriflame en güzel erkek kokusu yok hemen açıp paylaşayım dedim:
ECLAT harikadır,kalıcıdır.MİDSUMMER hafif ama mükemmeldir.EXCITE by orıflame muhteşem.SIGNATURE kış kokusudur,ağırdır ,kalıcıdır ama çok hoştur.

evet tatlım bende excite ve free attutide diyorum ... free mutlaka hediye edin eş veya erkek arkadaşınıza sıksın :) ben tekrardan aşık oldum yani he he
hatta 13. katalogta set halinde alın gitsin yılbaşı hediyesi olarak :))))

Son düzenleme:
ben oriflame satış temsilcisiyim ECLAT'tan 8 tane felan sattım baharatlı bi kokusu var çok güzel ama gençlere değilde daha çok olgun kişilere göre gençlere ise kesinlikle VOLUME çok mükemmek kokuyor 2'sinide tavsiye ederim :64:

evet tatlım bende excite ve free attutide diyorum ... free mutlaka hediye edin eş veya erkek arkadaşınıza sıksın :) ben tekrardan aşık oldum yani he he
hatta 13. katalogta set halinde alın gitsin yılbaşı hediyesi olarak :))))

Aynen bende excite bayıldım ama avon urban edge mi alsam karar veremedim :((

1- Oriflame Flamboyant EdT. Erkek arkadaşım mavisini çok sevdi. babama da sarısını aldım o da güzel.
2- Eclat Sport. Gerçekten güzel :31:

Erkek parfümü olarak s8 night ascendant siyah, flamboyant mavi, eclat sport bunları tek geçerim. Eşimede bunları kullandırtıyorum. Ascendant armani code a benziyor :) öncedende onu kullanıyordu. çok memnunuz

Back